F1

«Δεν φταίει μόνο ο Σουμάχερ»

Την πεποίθησή του πως η υποτονική απόδοση του Μίκαελ Σουμάχερ, δεν οφείλεται μόνο στον Γερμανό πιλότο, αλλά στη συνολική δουλειά της ομάδας, εξέφρασε ο Ρος Μπρον. Το αφεντικό της Mercedes τόνισε πως όλοι στην ομάδα δεν έχουν κάνει καλή δουλειά, δεδομένων των δύο βαθμών που έχει καταφέρει να κερδίσει ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Την πεποίθησή του πως η υποτονική απόδοση του Μίκαελ Σουμάχερ, δεν οφείλεται μόνο στον Γερμανό πιλότο, αλλά στη συνολική δουλειά της ομάδας, εξέφρασε ο Ρος Μπρον.

Το αφεντικό της Mercedes τόνισε πως δεν έχουν κάνει καλή δουλειά, δεδομένων των δύο βαθμών που έχει καταφέρει να κερδίσει ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής, ύστερα από τα πρώτα πέντε γκραν πρι.

«Όταν μιλάω για την ομάδα, αναφέρομαι και στους πιλότους. Οι οδηγοί δεν βρίσκονται εκτός ομάδας. Συνεπώς, όταν λέω ότι η ομάδα δεν έχει κάνει καλή δουλειά με τον Μίκαελ, εννοώ συνολικά.

Δεν έχουμε κάνει καλή δουλειά στους πρώτους πέντε αγώνες και αυτό γιατί ο Μίκαελ έχει μόνο δύο βαθμούς και αυτό δεν είναι καλό.

Η άποψή μου είναι ότι πάντα πρέπει να κοιτάζουμε τα πράγματα συνολικά, δεν είναι μόνο λάθος του Μίκαελ, ή της ομάδας
», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Mercedes.

Ο Σουμάχερ έχει εγκαταλείψει τρεις φορές στα πέντε πρώτα γκραν πρι, ενώ δύο φορές έχει δει την καρό σημαία από τη 10η θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x