Ελλάδα

Κομπλέ και με Θανάση

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την δεύτερη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών (Πέμπτη 24/05, 19:00), στο ΟΑΚΑ). Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε όλους τους παίκτες του βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα, ενώ το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος. .

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την δεύτερη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών (Πέμπτη 24/05, 19:00), στο ΟΑΚΑ).

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε όλους τους παίκτες του βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα, ενώ το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Δίχτυ… αλά ΣΕΦ

Προστατευτικό δίχτυ τοποθετήθηκε -όπως… συνηθίζεται- στο ΟΑΚΑ προκειμένου να προφυλάξει τους παίκτες από ανεπιθύμητα αντικείμενα. Για πρώτη φορά πάντως στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων το συγκεκριμένο δίχτυ θα καλύπτει τα 3/4 του γηπέδου, όπως εξάλλου έγινε και στο ΣΕΦ.


Όποιος προλάβει… εισιτήριο είδε!

Περιορισμένος είναι ο αριθμός των εισιτήριων για τη δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών, που θα διεξαχθεί στην Πέμπτη (24/05, 19:00) στο ΟΑΚΑ. Οι φίλοι των «πράσινων» που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο ωστόσο μπορούν να απευθυνθούν την Πέμπτη είτε στη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τις 09:00 έως τις 16:00, είτε στο PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία) από τις 09:00 έως τις 14:00, είτε στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 15:00 και μέχρι και πριν και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x