Δελτία Τύπου

Η νέα γενιά ακροατών του NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Το πρωί της Τετάρτης ο σταθμός μας γέμισε από χαρούμενες φωνές και ευτυχισμένα πρόσωπα. Ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 22ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας, που επισκέφθηκαν τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού από την αρχισυντάκτρια Τασία Μπαλικούρα και τον διευθυντή σύνταξης Γιώργο Τσάμπρα.

Το πρωί της Τετάρτης ο σταθμός μας γέμισε από χαρούμενες φωνές και ευτυχισμένα πρόσωπα. Ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 22ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας, που επισκέφθηκαν τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού από την αρχισυντάκτρια Τασία Μπαλικούρα και τον διευθυντή σύνταξης, Γιώργο Τσάμπρα.

Η πρώτη εικόνα τους από τον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας ήταν ο χώρος όπου συστεγάζονται τα σάιτ του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και της SPORTDAY, όπου ο υπεύθυνος βάρδιας, Διονύσης Καππάτος, τους άνοιξε την… πρώτη πόρτα για τον μαγικό κόσμο της δημοσιογραφίας.

Στη συνέχεια, οι μαθητές, μαζί με τους δασκάλους τους, Γρηγόρη Τρύπα και Θεοπίστη Γκόντια, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Δεξί, αριστερό και…άουτ» και να μιλήσουν στον «αέρα» με τους παραγωγούς Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό.

Η επίσκεψή τους ολοκληρώθηκε με μια ξενάγηση στο χώρο της SPORTDAY από τον Δημήτρη Μπαλή, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και ένα μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στους πρωινούς επισκέπτες μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x