Δελτία Τύπου

Athens Metro Mall με αέρα… Champions League

O Novasport fm 94,6 βρέθηκε το Σάββατο 19/05 στο εμπορικό κέντρο, Athens Metro Mall στον Αγ. Δημήτριο, για να φέρει τ’ αστέρια του τελικού πιο κοντά σε όλους εσάς, με μία ζωντανή pre game εκπομπή που επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για το κοινό.

O Novasport fm 94,6 βρέθηκε το Σάββατο 19/05 στο εμπορικό κέντρο, Athens Metro Mall στον Αγ. Δημήτριο, για να φέρει τ’ αστέρια του τελικού πιο κοντά σε όλους εσάς, με μία ζωντανή pre game εκπομπή που επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για το κοινό.

Λίγες ωρες πριν το μεγάλο ποδοσφαιρικό αθλητικό γεγονός της Ευρώπης, τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Τσέλσι, οι δύο οικοδεσπότες της εκπομπής, Γιώργος Θαναηλάκης και Γιάννης Θειακός, ανέλαβαν να προετοιμάσουν το κοινό με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα σε δύο ώρες, οι δύο παρουσιαστές φρόντισαν να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν τους παραβρισκόμενους, με διαγωνισμούς, δώρα και φυσικά την μεγάλη έκπληξη, τον Άκη Ζήκο.



Με καλεσμένο τον μοναδικό Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει πάρει μέρος σε τελικό Champions League, η εκπομπή δεν θα μπορούσε να στεφθεί παρά μόνο με επιτυχία. Ο Ζήκος μίλησε για την ξεχωριστή αυτή εμπειρία του τελικού του 2004, φορώντας τη φανέλα της Μονακό, για την πικρία που του άφησε η αποτυχία, αλλά έδωσε και τα δικά του προγνωστικά για τις φετινές φιναλίστ, με μία μικρή προτίμηση προς τους Γερμανούς. Σε ερώτηση μάλιστα του Γιάννη Θειακού, για το ποια ομάδα θα επέλεγε να αγωνιστεί αν του δινόταν η ευκαιρία, αποκάλυψε χαμογελώντας, την Μπάγερν.

Ο κόσμος έδειχνε να απολαμβάνει το event, καθώς όσο περνούσε η ώρα γέμιζε ασφυκτικά τον ισόγειο χώρο του Athens Metro Mall. Γιώργος Θαναηλάκης και Γιάννης Θειακός με την βοήθεια του καλεσμένου τους, Άκη Ζήκου, έπαιξαν με το κοινό, μοίρασαν μπάλες, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους. Τα δώρα που δόθηκαν πολλά και ο κόσμος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει ένα από αυτά, κάτι που έκανε το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του Novasport fm 94,6, να «πλημμυρίσει» από άντρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας.

Η μεγάλη «μάχη» δόθηκε την ώρα που έγινε η κλήρωση, για τα δώρα που έδωσε η ADIDAS αλλά και το κατάστημα Intersport, αποκλειστικά για την pre game εκπομπή, που συνδιοργάνωσε η μεγαλύτερη αθλητική συχνότητα της χώρας με το Athens Metro Mall. Συγκεκριμένα, το κατάστημα της Intersport, πρόσφερε φανέλες των δύο φιναλίστ του τελικού, μία της Μπάγερν και μία της Τσέλσι, ενώ η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών έδωσε τις τρεις συλλεκτικές μπάλες του τελικού του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x