sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Έλληνας, ο «άρχοντας» του τελικού

Από τις αποφάσεις του Σοφοκλή Πιλάβιου εξαρτώνται τα πάντα στον τελικό του Champions League, αφού ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει οριστεί παρατηρητής από την UEFA για τον αγώνα ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπάγερν Μονάχου. Ο Έλληνας παράγοντας μίλησε στην εκπομπή «The Champions» της WEB TV, του sport-fm.gr, για το ρόλο του και τις αρμοδιότητές του. Διαβάστε το πρώτο μέρος της συνέντευξης, με το δεύτερο να ακολουθεί το Σάββατο.

Από τις αποφάσεις του Σοφοκλή Πιλάβιου εξαρτώνται τα πάντα στον τελικό του Champions League, αφού ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει οριστεί παρατηρητής από την UEFA για τον αγώνα ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Έλληνας παράγοντας μίλησε στην εκπομπή «The Champions» της WEB TV, του sport-fm.gr, για το ρόλο του και τις αρμοδιότητές του.

Όπως τόνισε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, στη συνέντευξή του στον Τόλη Χριστοφοράκη, ο ίδιος είναι επιφορτισμένος με τον απόλυτο έλεγχο του τελικού στο «Allianz Arena».

«Πρέπει να εξετάζουμε συνεχώς εάν όλα βαίνουν καλώς, από την ασφάλεια μέχρι το εάν οι εμφανίσεις που φορούν οι ομάδες είναι οι προβλεπόμενες», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, για να συμπληρώσει ότι στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνεται ακόμη και το εάν θα διεξαχθεί τελικά το ματς: «Το γκρουπ που θα προκύψει, μετά το meeting του Σαββάτου, έχει τη δυνατότητα να πει ότι δεν γίνεται ο τελικός».



Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης θα δημοσιευθεί το Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x