Δελτία Τύπου

Κυλούν στο αίμα σου ...μπαλάκια του τένις; Παίξε στο τουρνουά!

Μετά την μεγάλη επιτυχία των τριών τελευταίων ετών, το N’JOY UNI-Tennis Athens Open ξαναχτυπά και το 2012! Η διοργάνωση ξεκινά την 4η κατά σειρά σεζόν της και αναμένεται όλοι οι αθηναίοι φοιτητές και φίλοι του τένις να την αγκαλιάσουν και να γεμίσουν τις 5 κατηγορίες που διατίθενται:

Μετά την μεγάλη επιτυχία των τριών τελευταίων ετών, το N’JOY UNI-Tennis Athens Open ξαναχτυπά και το 2012! Η διοργάνωση ξεκινά την 4η κατά σειρά σεζόν της και αναμένεται όλοι οι αθηναίοι φοιτητές και φίλοι του τένις να την αγκαλιάσουν και να γεμίσουν τις 5 κατηγορίες που διατίθενται:

Μονό ανδρών, Μονό γυναικών, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών και διπλό μεικτό.

Το τουρνουά διεξάγεται σε διάφορες εγκαταστάσεις ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται οι φοιτητές που διαμένουν τόσο προς τα βόρεια όσο και προς τα νότια. Το επίπεδο ποικίλει και αγωνίζονται από εντελώς ερασιτέχνες μέχρι παίχτες υψηλού επιπέδου που προσφέρουν μάλιστα ιδιαίτερα στις μεταξύ τους μονομαχίες και πλούσιο θέαμα. Ενδεικτικό είναι ότι στον περσινό τελικού του μονού ανδρών αγωνίστηκαν ο Γιάννης Ανδρουτσέλης και ο Τόμμυ Ανδρουτσέλης με τον δεύτερο να κατακτά το τρόπαιο σε ένα πάρα πολύ θεαματικό παιχνίδι ενώ πολύ ακόμα καλοί άθλητές έλαβαν μέρος, όπως ο Καραγιάννης, ο Μυλωνάκης, ο Φαφαλιός κ.ά.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι Κυριακή 3 Ιουνίου. Πληροφορίες και δηλώσεις στο 2109515730 και 6937279288.

Επίσης πλούσιο υλικό αλλά και αναλυτικά τους όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο www.unileague.gr .

Η φοιτητική / σπουδαστική ιδιότητα είναι απαραίτητη είτε ως προπτυχιακού, είτε μεταπτυχιακού, διδακτορικού, είτε σπουδαστή σε σεμινάρια σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ιδιωτικές σχολές και Κολέγια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών κτλ. Ως έχοντες την συγκεκριμένη ιδιότητα λογίζονται και όσοι έχουν αποφοιτήσει κατά τα δύο τελευταία ακαδημαϊκά έτη.

Διάρκεια τουρνουά: 6 - 24 / 6

Μέγας χορηγός της διοργάνωσης είναι το N’JOY της ΦΑΓΕ, το νούμερο ένα σοκολατούχο γάλα που τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την φετινή σεζόν, στέκεται στο πλευρό των φοιτητών μέσα από όλες τις διοργανώσεις του N’JOY Unileague που αριθμούν αρκετές χιλιάδες συμμετέχοντες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις. Βασικός χορηγός παραμένει και πάλι η FILA που αποδεικνύει σταθερά γιατί είναι η no 1 εταιρία στα τεννιστικά ρούχα ενώ και τα φτερά του RED BULL είναι έτοιμα για …απογείωση! Ο Όμιλος Ξυνή είναι ο νέος χορηγός εκπαίδευσης που δωροθετεί με σημαντικές υποτροφίες για τους νικητές.

Σπουδαία είναι τα δώρα την φετινή σεζόν για τους διακριθέντες με δωροεπιταγές Πλαισίου από το μεγάλο χορηγό, δωροεπιταγές της FILA αλλά και ψηφιακές μηχανές από τη Nikon, πέραν των υποτροφιών του Ομίλου Ξυνή που προαναφέρθηκαν και με την δωροθεσία του Ομίλου Peoplecert (για τις εξετάσεις ECDL και City & Guilds).

Ας το απολαύσουμε όλοι λοιπόν!

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι ο NovaΣΠΟΡ-FM και η SPORTDAY που δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτή τη «συνάντηση»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x