Δελτία Τύπου

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 «κουνάει σεντόνι» στο Athens Metro Mall

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2012, ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 θα φιλοξενηθεί για δύο ολόκληρες ώρες στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall στον Αγ. Δημήτριο. Από τις 19:00 έως τις 21.00 η πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας θα παρουσιάσει μία ειδική Pre-game εκπομπή αφιερωμένη στον μεγάλο Τελικό του UEFA Champions League, ανάμεσα στην ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ και στην ΤΣΕΛΣΙ.

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2012, ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 θα φιλοξενηθεί για δύο ολόκληρες ώρες στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall στον Αγ. Δημήτριο.

Από τις 19:00 έως τις 21.00 η πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας θα παρουσιάσει μία ειδική Pre-game εκπομπή αφιερωμένη στον μεγάλο Τελικό του UEFA Champions League, ανάμεσα στην ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ και στην ΤΣΕΛΣΙ.

Πίσω από το μικρόφωνο της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, θα βρίσκονται οι Γιώργος Θαναηλάκης και Γιάννης Θειακός που υπόσχονται πολλές εκπλήξεις...σε όσους τυχερούς βρεθούν εκεί. Καλεσμένος τους στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο ο Άκης Ζήκος, ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει λάβει μέρος σε Τελικό UEFA CHAMPIONS LEAGUE με τη φανέλα της Μονακό. Θα μοιραστεί μαζί τους εμπειρίες, αναμνήσεις και θα υπογράψει αυτόγραφα στους επισκέπτες του Εμπορικού Κέντρου.

Ραντεβού λοιπόν για… ευρωπαϊκή μπάλα στο Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή!
Το Σαββάτο 19 Μαΐου στις 19.00, «κουνάμε σεντόνι» για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League μόνο στο Athens Metro Mall, στο σταθμό μετρό Αγίου Δημητρίου!!!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα, ωράρια, αλλά και events που διοργανώνει το Athens Metro Mall, μπείτε στο www.athensmetromall.gr ή στο Facebook στη σελίδα του Athens Metro Mall.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x