Δελτία Τύπου

NO LIMITS 18

Το μακροβιότερο και μεγαλύτερο τηλεοπτικό show μαχητών και από τις κορυφαίες πλέον διοργανώσει διεθνώς, το No Limits επιστρέφει για τέταρτη φορά Θεσσαλονίκη (Σάββατο 26/5/2012, ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ, 21:00).

Το μακροβιότερο και μεγαλύτερο τηλεοπτικό show μαχητών και από τις κορυφαίες πλέον διοργανώσει διεθνώς, το No Limits επιστρέφει για τέταρτη φορά Θεσσαλονίκη.

Η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου (η μόνη γυναίκα διοργανώτρια στον κόσμο), μετά από δεκαεπτά απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Γιάννενα, Λάρισα, Πάτρα, Κρήτη, Κέρκυρα (σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, Στάδια, Κάστρα, Θέατρα) φέρνει την παραγωγή ξανά στο Αλεξάνδρειο 26/5, στο Στάδιο που καθιέρωσε το θεσμό το 2009, παρουσία 6.000 θεατών.

Φέτος ο θεσμός συμπληρώνει έξι χρόνια ανάδειξης της ελληνικής μαχητικής ψυχής και προώθησης τουριστικής της χώρας μέσα από τα ενδιαφέροντα οδοιπορικά και τα ρεπορτάζ που πραγματοποιεί η κα. Μπιτάκου. Η εκπομπή για τέσσερα χρόνια μεταδίδονταν από το ΣΚΑΪ και τα τελευταία συνεχόμενα έξι χρόνια εκπέμπει από τα αθλητικά κανάλια της NOVA και πολλά περιφερειακά.

Το 2012 ξεκίνησε, για την δημοφιλή διοργάνωση, στην Πάτρα (11/2) και εκεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα διεξήχθη επαγγελματικός αγώνας πυγμαχίας με πρωταγωνιστή τον απόλυτο πυγμάχο και πανελληνιονίκη επί σειρά ετών Τάσο Μπερδέση (81kg).

Ο Μπερδέσης συγκίνησε το Πανελλήνιο πρόσφατα με την ιστορία του μια και εξαιτίας ψευδών κατηγοριών, όπως αποδείχτηκε στο Δικαστήριο, κατηγορήθηκε, καταζητήθηκε, φυλακίστηκε για να αθωωθεί πανηγυρικά στο τέλος αλλά με μεγάλο τίμημα ως επακόλουθο να χάσει δύο φορές την δεδομένη πρόκρισή του για την Ολυμπιάδα.

Η Γ. Μπιτάκου ανακάλυψε τον Τάσο Μπερδέση στην Πάτρα, τον έκανε βασικό πρωταγωνιστή της διοργάνωσης στην Πάτρα, με διακριτικό τίτλο ‘’Stolen Dreams’’(κλεμμένα όνειρα) και 6.000 άτομα τον καταχειροκρότησαν συγκινημένα κατά την είσοδό του στο ring.

Πλέον η διοργάνωση τον καθιέρωσε ως βασικό πρόσωπο και ο Τάσος θα είναι ο Έλληνας πυγμάχος που θα παλεύει για την… τιμή μας!

Στη Θεσσαλονίκη 26/5, στα 81kg και για πέντε γύρους, θα αντιμετωπίσει τον Πρωταθλητή Γερμανίας, Toni Tess, πολυαθλητής με αγώνες στο στυλ του kick boxing, muay thai, mma και τίτλους την πυγμαχία.

Ο Γερμανός έρχεται στη Θεσσαλονίκη να διεκδικήσει τον τίτλο του Μπερδέση ‘’NO LIMITS CHAMPION BELT’’, τη ζώνη του θεσμού που φέρει ως σύμβολο την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και που ο Έλληνας πυγμάχος κατέκτησε στην Πάτρα (11/2/2012 No Limits 17) όταν νίκησε τον Τυνήσιο αντίπαλό του.

Την προετοιμασία του Μπερδέση επιμελείται η SPORTS ANALYSIS(μέτρηση, αξιολόγηση) σε συνεργασία με το Δάσκαλο Σωτήρη Μαράτο.

Μεγάλες μάχες για όλους τους λάτρεις των δυναμικών αθλημάτων και για όλα τα στυλ επιπλέον:

Ο σπουδαίος πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο kick boxing Στάθης ‘’Thunder’’ Μπένωβ – Σοφιαννίδης (Πόντος) θα αντιμετωπίσει τον δυναμικό Βούλγαρο Pavel Filimonov. Από την καλύτερη σχολή της Βουλγαρίας με διακρίσεις σε Ευρώπη και Ασία και οι αντίπαλοι των Μανώλη ‘’Elbow Kiiler’’ Παπά (full muay thai) και Νέστωρα ‘’Titan’’ Μπατζέλα (mma).

Εκτός από τον Μπερδέση στην επαγγελματική πυγμαχία θα αγωνιστεί και ο Θεσσαλονικιός, Σπύρος ‘’Τσίκο’’ Ιωαννίδης (το 2004 έχασε στα σημεία από τον πρώτο Ολυμπιονίκη) εναντίον του Βούλγαρου πρωταθλητή για το 2011, Aleksi Hristov.

Ακόμα ο κάτοχος της ζώνης NO LIMITS BELT για τα 100 kg , ο Γιάννης ‘’Destroyer’’ Στοφορίδης (Καβάλα) θα προσπαθήσει να κρατήσει τον τίτλο του από τον διεκδικητή και πρωτοεμφανιζόμενο Χρήστο ‘’Punisher’’ Κάτσανο (Πρέβεζα).

Δύσκολη μάχη και αυτή μεταξύ Altin ‘’Pitbull’’ Kiose (Αρμάγος – Θες/νικη) και Παντελή ‘’Lamberjack’’ Πορφυρόπουλο (Ultra Fighters Θες/νικη) στα 81kg k-1, όπως και αυτή μεταξύ Γιώργου ‘’Lord of Fight’’ Κωσταντινίδη (Κύπρος -Αρμάγος) vs Γιάννη Λαμάνη(Θεσ/νικη).

Οχτώ μάχες λοιπόν όπως πάντα πλαισιωμένες από ένα φαντασμαγορικό show, ειδικά εφέ, μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις.
Επιπλέον θα διεξαχθούν πριν την επίσημη έναρξη ερασιτεχνικοί αγώνες(pre game) μεταξύ κορυφαίων αθλητών από τη Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καβάλα, Γιάννενα, Γρεβενά, Σέρρες, όπως και επιδείξεις πολεμικών τεχνών από σημαντικές σχολές της Θεσ/νικης.

Το show θα παρουσιάσει η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου με τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Χειμωνέτο.

Τις εντυπωσιακές χορογραφίες επιμελείται η Γκάμπη Χρυσού, με την ομάδα της ‘’No Limits Dolls’’, τις μουσικές ο dj Λάρυ Αδαμίδης και τις free style χορογραφίες η Μαρία Σταματοπούλου.

Όπως σε κάθε διοργάνωση το NO LIMITS στηρίζει το Κέντρο Απεξάρτησης ‘’Αρωγή’’ (Ν.Ρύσιο Θεσ/νικη) σε ένα κοινό αγώνα κατά των ναρκωτικών.

Συνδιοργανωτής Σύλλογος ‘’ARMAGOS GYM’’(Θεσ/νικη).

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

NO LIMITS 18 ‘’HELLENIC HYPOSTASIS’’
Σάββατο 26/5/2012
Παλαί Ντε Σπορ
Έναρξη Show : 21:00
Έναρξη Pre Game : 19:00
Εισιτήριο : 10 ΕΥΡΩ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: METROPOLIS (Τσιμισκή)



NO LIMITS 18 ''HELLENIC HYPOSTASIS'' GREECE VS... από no_limits_show

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x