Γερμανία

Ανανέωσε ο Βαν Μπούιτεν με Μπάγερν

Τη φανέλα της Μπάγερν θα φορά –τουλάχιστον- μέχρι το 2013 ο Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν, ο οποίος τη Δευτέρα (30/4) επέκτεινε κατά ένα χρόνο τη συνεργασία του με την ομάδα του Μονάχου. Ο 34χρονος αμυντικός μετρά φέτος 13 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα στο γερμανικό πρωτάθλημα, ωστόσο τους τελευταίους τρεις μήνες δεν αγωνίζεται, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

Τη φανέλα της Μπάγερν θα φορά –τουλάχιστον- μέχρι το 2013 ο Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν, ο οποίος τη Δευτέρα (30/4) επέκτεινε κατά ένα χρόνο τη συνεργασία του με την ομάδα του Μονάχου.

Ο 34χρονος αμυντικός μετρά φέτος 13 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα στο γερμανικό πρωτάθλημα, ωστόσο τους τελευταίους τρεις μήνες δεν αγωνίζεται, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Ντάνιελ θα συνεχίσει να παίζει για την Μπάγερν και την επόμενη σεζόν», δήλωσε αρχικά για την ανανέωση του συμβολαίου του Βέλγου διεθνή, ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν, Κρίστιαν Νέρλινγκερ και πρόσθεσε: «Ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε από εκείνον. Με την εμπειρία και την ποιότητά του, θα εξακολουθήσει να είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x