Δελτία Τύπου

Όλα για τον Ολυμπιακό

Μην χάσετε το Σπορ-Σκορ-Ρεκόρ ( 18.00, Τηλεάστυ) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη:

Μην χάσετε το Σπορ-Σκορ-Ρεκόρ ( 18.00, Τηλεάστυ) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη:

-Τον απόηχο του Κυπέλλου που κατέκτησε ο Ολυμπιακός το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ απέναντι στο μαχητικό Ατρόμητο στο «αντίο» του Ερνέστο Βαλβέρδε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο αλλά και τον λουλουδοπόλεμο στα μπουζούκια όπου γιορτάστηκε το ντάμπλ.

-Πώς «κλείδωσε» οριστικά η συμφωνία του Αλαφούζου με τον Τζίγγερ για την μεταβίβαση των μετοχών η οποία θα επικυρωθεί την επόμενη των εκλογών στην Γενική Συνέλευση του «τριφυλλιού».

-Την κοινή παρουσία των: Ντέμη-Νοτιά στο ετήσιο χορό του κλαμπ της Νέας Υόρκης που σηματοδοτεί την επιστροφή του πρώην προέδρου της Ενωσης στα διοικητικά της ΑΕΚ.

-Τα γκολ από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Football league αλλά και από την νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης απέναντι στην Ζάκυνθο (1-0) που τον διατήρησαν στην κορυφή της βαθμολογίας στην Football league 2.

-Πως ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο με 66-87 και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 του Μπάσκετ αλλά και εντυπωσιακά στιγμιότυπα από το ΝΒΑ.

-Την «χρυσή» ισοπαλία ( 21-21) του Διομίδη Άργους απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ που έδωσε στους Αργίτες την πολυπόθητη πρόκριση στον «διπλό» τελικό του Τσάλεντς Καπ για 2η φορά στην ιστορία του Ελληνικού Χάντμπολ.

-Το κάζο με την αναβολή του 5ου τελικού στο Βόλεϊ αλλά και το 2-0 του ΠΑΟ απέναντι στην ΑΕ Πατρών που φέρνει το «τριφύλλι» μια ανάσα από την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

-Πως η Βουλιαγμένη νίκησε τον Ολυμπιακό ( 8-7) στον Λαιμό και πήρε την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των πλέι-οφ.

-Την προαναγγελία του ντέρμπι στο Μάντσεστερ που θα κρίνει και τον πρωταθλητή στην Πρέμιερ Λιγκ για την σαιζόν 2011/12.

-Το χατ τρικ του Τόρες στο επιβλητικό 6-1 επί της ΚΠΡ, την 7αρα της Μπάρτσα επί της Ράγιο, τις 4αρες της Μίλαν και της Γιουβέντους , το 2-1 της Λιλ του Αζάρ απέναντι στην Παρί, το 2ιπλό τίτλου του Άγιαξ επί της Τβέντε αλλά και τους πανηγυρισμούς της Πόρτο για το πρωτάθλημα μετά το χθεσινό 2-2 της Ριο Αβε με την Μπενφίκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x