Ειδήσεις

«Παίζει» ακόμα του Τζιόλη

Ειδική θεωρείται για την Εθνική Ελλάδας η περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη, σύμφωνα με όσα έχει μάθει ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε πάει στο Μονακό για να δει τον Γιώργο Τζαβέλλα, όμως ήθελε να ενημερωθεί για ποιον λόγο δεν αγωνίζεται στη γαλλική ομάδα ο 27χρονος. Ο Πορτογάλος, όπως γράφει η SportDay, δεν έχει ξεγράψει την περίπτωση του διεθνούς χαφ, ο οποίος έχει κάποιες ελάχιστες πιθανότητες να κληθεί στο Euro 2012.

Ειδική θεωρείται για την Εθνική Ελλάδας η περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη, σύμφωνα με όσα έχει μάθει ο Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε πάει στο Μονακό για να δει τον Γιώργο Τζαβέλλα, όμως ήθελε να ενημερωθεί για ποιον λόγο δεν αγωνίζεται στη γαλλική ομάδα ο 27χρονος χαφ.

Ο Πορτογάλος, όπως γράφει η SportDay, δεν έχει ξεγράψει την περίπτωση του διεθνούς χαφ, ο οποίος έχει πιθανότητες να κληθεί στο Euro 2012.

Ο Τζιόλης είναι πιθανό να είναι ένας από τους 25 παίκτες που θα πάρει ο Σάντος μαζί του στην προετοιμασία, όμως στην τελική φάση η αποστολή αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Όλα αυτά είναι ενδείξεις και ο τεχνικός της «γαλανόλευκης» ήταν το προηγούμενο διάστημα στην πατρίδα του και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το τελευταίο ζήτημα. Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει κοντά στα Μέσα Μαΐου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x