Stoiximan Super League

Τα είπαν Βρύζας – Σαββίδης

Συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη είχε χθες το βράδυ ο Ζήσης Βρύζας όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport» σε σημερινό της δημοσίευμα.

Συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη είχε χθες το βράδυ ο Ζήσης Βρύζας όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport» σε σημερινό της δημοσίευμα.

Σύμφωνα με αυτό ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ομογενής επιχειρηματίας, τα είπαν χθες το βράδυ υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας. Ο Σαββίδης έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 18:30 το απόγευμα, με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, από το Ηράκλειο.

Άμεσα κατευθύνθηκε αμέσως στον τόπο της συνάντησης. Από εκεί αποχώρησε στις 9:15 το βράδυ και κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο που αναχώρησε και πάλι με το ιδιωτικό του αεροπλάνο.

Πρόκειται για άλλη μια επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία αποτελεί συνέχεια αυτής που είχαν πρόσφατα οι δύο τους. Η πρώτη χρονικά συζήτηση του Σαββίδη με τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ είχε γίνει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Και χθες –αναφέρει το δημοσίευμα- πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ζήσης Βρύζας διευκρίνισε ότι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ζητούν από κάθε επενδυτή κατάθεση εγγυητικής επιταγής τραπέζης ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ αλλά και μια έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Καμπάνης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Ζήση Βρύζη πριν από λίγες ημέρες έχει δεσμευτεί ότι θα ικανοποιήσει και τις δύο προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x