Ειδήσεις

«Φιλοξενεί» Γκέκα ο Πανιώνιος

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Φάνης Γκέκας θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον Πανιώνιο εν όψει του Euro 2012, όπως γράφει σήμερα η SportDay. Ο διεθνής επιθετικός προέρχεται από τραυματισμό και ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους Νεοσμυρνιώτες από την εποχή που έπαιζε εκείνος στην ομάδα, θέλησε να τον βοηθήσει μπει από τώρα σε πλήρη ρυθμό.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Φάνης Γκέκας θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον Πανιώνιο εν όψει του Euro 2012, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Ο διεθνής επιθετικός προέρχεται από τραυματισμό και ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους Νεοσμυρνιώτες από την εποχή που έπαιζε εκείνος στην ομάδα, θέλησε να τον βοηθήσει μπει από τώρα σε πλήρη ρυθμό.

Ο 32χρονος παίκτης έχει αποχωρήσει από την Σαμσουνσπόρ και τώρα του δίνεται η δυνατότητα να βρει τον παλιό καλό του εαυτό πριν από τον τραυματισμό του.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται ότι ο Λαρισαίος φορ θα συμμετάσχει προσωρινά στις προπονήσεις του Πανιωνίου και δεν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Πλατείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x