Stoiximan Super League

Πάει για το... όνειρο!

Η παραμονή στην κατηγορία δεν εξαρτάται πλέον μόνο από αυτούς. Ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στην Αθήνα για να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως παράλληλα με το δικό του αποτέλεσμα θέλει να μαθαίνει και τα νέα από "Βικελίδης" και Ξάνθη. Χωρίς τον Χαριστέα στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Νταλακούρα.

Η παραμονή στην κατηγορία δεν εξαρτάται πλέον μόνο από αυτούς. Ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στην Αθήνα για να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως παράλληλα με το δικό του αποτέλεσμα θέλει να μαθαίνει και τα νέα από "Βικελίδης" και Ξάνθη.

Χωρίς τους τιμωρημένους Γκόλια, Μητρόπουλο και Χαριστέα και τους τραυματίες Ακαλέ και Κουτρομάνο στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Νταλακούρα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Φερνάντες, ο οποίος φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ενώ μετά το επεισόδιο κόντρα στον Ολυμπιακό, επιστρέφουν και οι Ρότσα και Άντι.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Τσενάμο. Ο Παλαιολόγος θα είναι δεξιά, ο Άντι αριστερά και οι Εντζεγκουέλε και Ντολεζάι στο κέντρο της άμυνας. Οι Κούσας και Ρότσα θα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Θεοδωρίδης, Μπουμάλ και Φερνάντες θα είναι πίσω από τον πίσω από τον Καμαρά.

Οι 18 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Τσενάμο, Μπλάζιτς, Καραμαλίκης, Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Καμαρά, Κούσας, Θεοδωρίδης, Άντι, Μουμίν, Μπουμάλ, Πασάς, Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Φερνάντες, Ρότσα, Ετζενγκέλε, Σιόντης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x