F1

Φέτελ: «Δεν περιμένουμε θαύματα»

Την άποψή του πως η Red Bull βρίσκεται μακριά από την απόδοση που θα ήθελαν, εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο πιλότος των «κόκκινων ταύρων» έχει τερματίσει μόνο μία φορά στο βάθρο, στο γκραν πρι της Αυστραλίας στη δεύτερη θέση. Ακόμη, ο Γερμανός τόνισε πως δεν περιμένει θαύματα ενόψει του αγώνα στο Μπαχρέιν (21-22/4).

Την άποψή του πως η Red Bull βρίσκεται μακριά από την απόδοση που θα ήθελαν, εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο πιλότος των «κόκκινων ταύρων» έχει τερματίσει μόνο μία φορά στο βάθρο, στο γκραν πρι της Αυστραλίας στη δεύτερη θέση.

Ακόμη, ο Γερμανός τόνισε πως δεν περιμένει θαύματα ενόψει του αγώνα στο Μπαχρέιν (21-22/4).

«Σίγουρα χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο. Στους αγώνες για κάποιο λόγο δεν είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί, συνεπώς δεν είναι ότι έχουμε ένα καλό μονοθέσιο και δεν είμαστε μπροστά λόγω της θέσης μας στις κατατακτήριες δοκιμές. Είμαστε αρκετά μακριά.

Αλλά, όπως έχω πει πολλές φορές πιστεύω τις δυνατότητες που έχουμε, το μονοθέσιο είναι γρήγορο και όταν όλα αρχίζουν να συνδυάζονται, τότε θα αισθανθούμε πιο άνετα. Στη συνέχεια θα είμαστε σε καλύτερη θέση και στις κατατακτήριες και στον αγώνα
», ήταν τα λόγια του Παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος συμπλήρωσε.

«Προφανώς, μπροστά μας έχουμε μία νέα πρόκληση, μία διαφορετική πίστα, σε διαφορετικές συνθήκες. Δεν περιμένουμε θαύματα. Ελπίζουμε πως θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά στις κατατακτήριες δοκιμές, θα δούμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x