Δελτία Τύπου

Το ricardo.gr στέλνει 2 φίλους του Ολυμπιακού στο Final 4!

Το στέλνει 2 φίλους του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους, στην τελική ευθεία της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το www.ricardo.gr στέλνει 2 φίλους του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους, στην τελική ευθεία της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η δημοπρασία αρχίζει μόλις από 1€ και αποτελεί ένα πλήρες πακέτο για δύο άτομα που περιλαμβάνει: αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και εισιτήρια για τους αγώνες στις θέσεις PC4. Επίσης, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα της μαγευτικής Κωνσταντινούπολης, όπως το Πατριαρχείο, τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, τα Πριγκιποννήσια και την Αγία Σοφία.

Η δημοπρασία ξεκίνησε την Τετάρτη 18 Απριλίου και θα διαρκέσει μια εβδομάδα. Την επόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου θα αρχίσει νέα δημοπρασία από 1 ευρώ, για δύο άτομα αλλά αυτή τη φορά οι τυχεροί θα είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Μη χάσεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις στη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ σε ένα από τα εντυπωσιακότερα γήπεδα της διοργάνωσης, το νεότευκτο Sinan Erden Arena, χωρητικότητας 23.000 θέσεων!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο www.ricardo.gr και πάρε μέρος στη δημοπρασία για να είσαι εσύ αυτός που θα ζήσει από κοντά τη συναρπαστική εμπειρία του Euroleague Final Four 2012.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x