Stoiximan Super League

Κύπελλο και… αδειοδότηση «κοιτάει» ο ΟΦΗ

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η αυριανή μέρα στον ΟΦΗ. Πρώτον οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και θα προσπαθήσουν να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης. Από την πλευρά της, η διοίκηση χρειάζεται να μαζέψει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν.

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η αυριανή μέρα στον ΟΦΗ. Πρώτον οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και θα προσπαθήσουν να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της, η διοίκηση χρειάζεται να μαζέψει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν.

Χθες το βράδυ οι παράγοντες του συλλόγου ήταν πάλι σε διαβουλεύσεις για το συγκεκριμένο θέμα, επιδιώκοντας σημείο επαφής με τους «σκληροπυρηνικούς» Μπαρκαουάν, Βλοντάρτσικ, αλλά και τον Σίμιτς, σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν τις υπογραφές τους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Ζορμπάς, Σαχσανίδης, Μποντόρ και Σίσιτς αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα υγείας και χθες προπονήθηκαν κανονικά. Μόνο ο Καμπάνταης ήταν εκτός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x