Δελτία Τύπου

Τσιάρτας, Λάκης, Μιχαηλίδης παίζουν μπάλα…

Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών καθιέρωσε από το 2008 την 2 Απριλίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών καθιέρωσε από το 2008 την 2 Απριλίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Για το σκοπό αυτό, την ερχόμενη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00, η Ε.Ε.Π.Α.Α. και το Κέντρο Ημέρας «Σείριος» με την σημαντική υποστήριξη της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Βασίλη Λάκη και του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 θα διοργανώσει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο θα συμμετέχουν γνωστοί ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες.

Βασίλης Τσιάρτας, Βασίλης Λάκης, Νίκος Γεωργέας, Κώστας Μανωλάς, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ο Ολυμπιονίκης Βαλέριος Λεωνίδης, οι Γιώργος Θαναηλάκης, Γιάννης Θειακός, Σωτήρης Κωσταβάρας, Μανώλης Σφακάκης, Βασίλης Μπακόπουλος, ο Στέλιος Διονυσίου και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα βρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις Campeon, στο Μαρούσι, 3η πάροδο Φραγκοκλησιάς.

Αποδεχθείτε και εσείς τη «διαφορετικότητα» του αυτισμού. Δώστε το παρών στις εκδηλώσεις της Ε.Ε.Π.Α.Α.

Επιπρόσθετα, το πρωί της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η κύρια εκδήλωση, στο Πολεμικό Μουσείο, Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη, ώρα 09:30-14:30. Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς, σε επαγγελματίες στο χώρο του Αυτισμού και στο ευρύτερο κοινό και περιλαμβάνει χαιρετισμούς, ομιλίες από ειδικούς και συγγενείς αυτιστικών ατόμων, αλλά και προβολή video, ντοκιμαντέρ και μουσικά δρώμενα από άτομα με αυτισμό. Θα διατίθεται επίσης ενημερωτικό υλικό και βιβλία για τον Αυτισμό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ
Αθηνάς 2 , 2ος Όροφος, 105 51 Αθήνα
Τηλ.: 210-32.16.550
www.autismgreece.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x