Αγγλία

Τάσεις φυγής από Ντι Μαρία

Έτοιμη να δώσει 40 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία παρουσιάζεται η Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sun» αναφέρει ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλει να αυξήσεις τις αποδοχές του, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης του προτείνει μείωση και ίσως αυτό είναι ο λόγος που θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Έτοιμη να δώσει 40 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία παρουσιάζεται η Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sun» αναφέρει ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλει να αυξήσεις τις αποδοχές του, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης του προτείνει μείωση και ίσως αυτό είναι ο λόγος που θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φαίνεται ότι άκουσε τα νέα και παρουσιάζεται πρόθυμος να «τα σκάσει» για να πάρει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τη φετινή σεζόν ο Ντι Μαρία έχει παίξει σε 21 παιχνίδια (1319 λεπτά συμμετοχών), έχοντας 6 γκολ και 14 ασίστ στο ενεργητικό του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x