Ισπανία

Κινήσεις από Ρεάλ, Σίτι για Μαρτίνεθ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων φέρεται να βρίσκεται ο Χάβι Μαρτίνεθ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου. Ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει από τη φετινή πορεία της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Europa League είναι ο 23χρονος μέσος, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων φέρεται να βρίσκεται ο Χάβι Μαρτίνεθ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει από τη φετινή πορεία της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Europa League είναι ο 23χρονος μέσος, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, τα ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν ότι οι Άγγλοι και η «βασίλισσα» έχουν κάνει τις κινήσεις τους και προσφέρουν 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού χαφ.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Μαρτίνεθ φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ και οι Βάσκοι παρουσιάζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να αποκομίσουν κέρδος από την πώλησή του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x