Αγγλία

«Μετά τον Φέργκιουσον, ο Μουρίνιο»

Στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων προπονητών να διαδεχθούν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως δήλωσε ο Μπράιν Ρόμπσον. Ο Σκοτσέζος τεχνικός είναι 70 ετών και έχει συμπληρώσει 25 χρόνια στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο τι θα πράξει στο μέλλον.

Στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων προπονητών να διαδεχθούν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως δήλωσε ο Μπράιν Ρόμπσον.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός είναι 70 ετών και έχει συμπληρώσει 25 χρόνια στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο τι θα πράξει στο μέλλον.

Ο Ρόμπσον θεωρεί ότι αν ο Φέργκιουσον είναι υγιής και δεν έχει κάποιο πρόβλημα, τότε δύσκολη η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου θα ψάξει κάποιον άλλον προπονητή. Ωστόσο, αν έρθει η ώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης.

«Από ό,τι ξέρω η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ψάχνεται για προπονητή αυτή τη στιγμή. Πώς μπορεί, άλλωστε, να αντικαταστήσει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον; Είναι εφικτά αδύνατο κάτι τέτοιο. Ωστόσο, θα πρέπει να το σκεφτούμε αυτό το ενδεχόμενο και ο Μουρίνιο είναι σίγουρα στην κορυφή της σχετικής λίστας. Τα ρεκόρ του μιλούν από μόνα τους», τόνισε ο πρώην προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x