Δελτία Τύπου

Ποδοσφαιρική… εκτόξευση στο Coca-Cola cup της Πάτρας!

Κάθε εβδομάδα και καλύτερο παρουσιάζεται το θέαμα και το επίπεδο του Coca-Cola cup. Αυτό το σαββατοκύριακο, σειρά πήρε η πόλη της Πάτρας, στην οποία διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Νίκης Προαστίου.

Κάθε εβδομάδα και καλύτερο παρουσιάζεται το θέαμα και το επίπεδο του Coca-Cola cup. Αυτό το σαββατοκύριακο, σειρά πήρε η πόλη της Πάτρας, στην οποία διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Νίκης Προαστίου.

Η αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν η τέταρτη πόλη που φιλοξένησε το τουρνουά για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου μετά το Βόλο, τη Λάρισα και την Αθήνα. Στις εκδηλώσεις του διημέρου 24 και 25 Μαρτίου συμμετείχαν περισσότερα από 460 παιδιά, χωρισμένα σε ομάδες ανά κατηγορία, με τις κορυφαίες να αναδεικνύονται σε πρωταθλήτριες στους τελικούς διεκδικώντας τα έπαθλα, ενόψει της συνέχειας.

Στη διοργάνωση του Coca-Cola Cup που φιλοξενήθηκε αυτό το σαββατοκύριακο στην Πάτρα παιδιά ηλικίας 14-19 ετών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, και έζησαν από κοντά την μαγεία αυτής της διοργάνωσης που έχει επιμεληθεί με άριστο τρόπο η Coca-Cola για να φέρει τους μικρούς… μάγους της μπάλας κοντά στο αγαπημένο τους άθλημα. Κι αυτοί με τη σειρά τους δεν έχασαν την ευκαιρία που τους δόθηκε. Ξεδίπλωσαν με μεγάλη μαεστρία το ταλέντο τους και πολλοί εξ αυτών ξεχώρισαν. Φυσικά, και τις δύο ημέρες των αγώνων δεν έλειψαν οι μεγάλες μάχες και τα αμφίρροπα ντέρμπι, αλλά πάντα στο τέλος νικητής ήταν η γιορτή του ποδοσφαίρου.

Όλα τα παιδιά από το μικρότερο έως και το μεγαλύτερο βίωσαν όλα τα συναισθήματα που το ποδόσφαιρο μπορεί να τους προσφέρει. Γεύτηκαν τη χαρά της νίκης αλλά και την πίκρα της ήττας μα στο τέλος όλα ήταν ευχαριστημένα λόγω της συμμετοχής. Κάποια μάλιστα από αυτά έφτασαν μέχρι τους τελικούς, και μία ομάδα από κάθε κατηγορία αναδείχτηκε νικήτρια. Πιο συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα 14-15 ετών πρώτη ήταν η ομάδα τους Κεραυνού, στους 16-17 πρώτευσαν οι «Τρικολόρς» ενώ στους 18-19 τη νίκη κατέκτησαν οι «Αναλώσιμοι».

Το Coca-Cola Cup είναι μια ενέργεια της Coca-Cola που πρεσβεύει και μεταλαμπαδεύει στη νέα γενιά τα αθλητικά ιδεώδη και την αξία του «ευ αγωνίζεσαι» μέσα απο μια σειρά σημαντικών ενεργειών και δράσεων, αγκαλιάζοντας έτσι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσπάθεια της να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος απο τα πρώτα βήματα των νέων αθλητών. Απευθύνεται πανελλαδικά σε παιδιά ηλικίας 14-19 ετών τα οποία, χωρισμένα σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες, καλούνται να φτιάξουν τη δική τους ομάδα 5x5 και να αγωνιστούν δωρεάν στο τουρνουά διεκδικώντας πλούσια δώρα με τους αγώνες να διεξάγονται σε πέντε πόλεις (Βόλο, Λάρισα, Πάτρα, Αθήνα Θεσσαλονίκη). Οι νικήτριες ομάδες κάθε εγκατάστασης κερδίζουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στο Sportcamp στο Λουτράκι 12 και 13 Μαΐου. Εκεί θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη του τελικού νικητή κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Η νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης στην κατηγορία 18-19 ετών κερδίζει ένα ταξίδι για τον τελικό του UEFA EURO 2012, ενώ, οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) θα κερδίσουν ως έπαθλο τη συμμετοχή όλων των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που διοργανώνουν οι σχολές της Arsenal στην Ελλάδα με στόχο να αναδείξουν το ταλέντο τους και να αξιοποιηθούν από επαγγελματικές ομάδες.

Πλέον, σειρά έχει εκ νέου η Αθήνα για να φιλοξενήσει το Coca-Cola Cup το διήμερο (31 Μαρτίου – 1 Απριλίου). Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις «Athens Football Center» Εριφύλης 9 στο Χαλάνδρι. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του site της Coca-Cola (www.cocacola.gr) ή απευθείας από τις εγκαταστάσεις της Αθήνας με συμπλήρωση αίτησης. Η μαγεία του Coca-Cola cup συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε όλη την Ελλάδα!

Παρακολουθήστε το Coca-Cola Cup στο: www.cocacola.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x