sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Μόνο ο Ολυμπιακός το ‘χει κάνει!

Καμία ομάδα δεν έχει πετύχει επτά τέρματα σε ένα ματς στη φετινή Σούπερ Λίγκα αλλά και έξι σε ένα ημίχρονο. Αυτό το έχει κάνει μόνο ο Ολυμπιακός επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 7-2, για την 26η αγωνιστική. Μέχρι στιγμής το… ρεκόρ κόντρα στους «ερυθρολεύκους» κατείχε η Δόξα Δράμας με το εμβόλιμο 6-0, της πρεμιέρας, που έγινε στις 30 Νοεμβρίου.

Καμία ομάδα δεν έχει πετύχει επτά τέρματα σε ένα ματς στη φετινή Σούπερ Λίγκα αλλά και έξι σε ένα ημίχρονο.

Αυτό το έχει κάνει μόνο ο Ολυμπιακός επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 7-2, για την 26η αγωνιστική.

Μέχρι στιγμής το… ρεκόρ κόντρα στους «ερυθρολεύκους» κατείχε η Δόξα Δράμας με το εμβόλιμο 6-0, της πρεμιέρας, που έγινε στις 30 Νοεμβρίου.

Σε 25 αγωνιστικές οι μεγαλύτερες νίκες του Ολυμπιακού ήταν τα εκτός έδρας 4-0 κόντρα σε Λεβαδειακό και Κέρκυρα, για την 2η και τη 13η αγωνιστική αντίστοιχα. Μάλιστα, στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε ξεπεράσει τα τρία τέρματα, νικώντας τους Λεβαδειακό (3-1), Εργοτέλη (3-0) και Άρη (3-0).

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του φετινού Ολυμπιακού είναι τα λίγα τέρματα παρά τις πολλές τελικές του προσπάθειες. Για τέσσερις αγωνιστικές οι «ερυθρόλευκοι» ήταν… ευγενικοί με τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς από την 20η μέχρι την 23η έφτασαν στο «τρίποντο» με το 2-0, κόντρα σε ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Πανιώνιος (εντός) και ΟΦΗ (εκτός).

Τα περισσότερα γκολ που έχει βάλει ο Ολυμπιακός σε ένα ημίχρονο ήταν στη νίκη με 6-0 επί της Δόξα Δράμας. Το πρώτο 45λεπτο είχε βρει τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 2-0, χάρη στο τέρμα του Πάντελιτς στο 2ο λεπτό και το αυτογκόλ του Σικαλιά στο 31’. Το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στους Δραμινούς διαμορφώθηκε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πάντελιτς (61’), τα δύο γκολ του Μιραλάς (52’, 90’) και το πολύ όμορφο τέρμα του Χαβίτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x