Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Την αναμενόμενη ενδεκάδα -βάσει απουσιών και όσων είχε δείξει στις προπονήσεις- επέλεξε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος, λοιπόν, αφήνει έξω τον Μπιάρσμιρ από την άμυνα, ενώ ξεκινά τον Χριστοδουλόπουλο σε ρόλο κεντρικού επιθετικού (τον οποίο θα εναλλάσσει με τον Κουίνσι).

Την αναμενόμενη ενδεκάδα -βάσει απουσιών και όσων είχε δείξει στις προπονήσεις- επέλεξε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, αφήνει έξω τον Μπιάρσμιρ από την άμυνα, ενώ ξεκινά τον Χριστοδουλόπουλο σε ρόλο κεντρικού επιθετικού (τον οποίο θα εναλλάσσει με τον Κουίνσι).

Πιο συγκεκριμένα η σύνθεση του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους εξής: Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Καντέ, Μαρίνο, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνη, Κουίνσι, Ζέκα και Χριστοδουλόπουλο.

Όσον αφορά στο σχήμα, αυτό θα είναι 4-3-3 και θα διαμορφωθεί ως εξής: Τερματοφύλακας ο Καρνέζης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ και Μαρίνος. Στα χαφ θα βρεθούν οι Σιμάο-Βιτόλο-Κατσουράνης, ενώ στην επίθεση ξεκινούν οι Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος και Ζέκα -με τους δυο πρώτους να εναλλάσσονται στους ρόλους αριστερού εξτρέμ και φουνταριστού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x