Stoiximan Super League

Με Μάκο και «Λεό»

Ο Γρηγόρης Μάκος και ο Λεονάρντο συμπεριλήφθηκαν, όπως αναμενόταν, στην αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:30). Ο διεθνής μέσος είχε ξεπεράσει από χθες τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προπονήθηκε ξανά κανονικά, ενώ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που απείχε χθες λόγω αμυγδαλίτιδας φώναξε «παρών» στο προσκλητήριο του Νίκου Κωστένογλου.

Ο Γρηγόρης Μάκος και ο Λεονάρντο συμπεριλήφθηκαν, όπως αναμενόταν, στην αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:30).

Ο διεθνής μέσος είχε ξεπεράσει από χθες τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προπονήθηκε ξανά κανονικά, ενώ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που απείχε χθες λόγω αμυγδαλίτιδας φώναξε «παρών» στο προσκλητήριο του Νίκου Κωστένογλου.

Σε αυτό αδυνατούν να ανταποκριθούν ο τραυματίας Δέλλας, που έκανε ατομικό πρόγραμμα, οι τιμωρημένοι Βάργκας και Λαγός, καθώς και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν που απουσίαζε με άδεια.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, πιθανότατα θα είναι: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος, Καφές, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Σιαλμάς και Λυμπερόπουλος. Θέση δεν αποκλείεται να πάρει ο Κλωναρίδης σε ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x