Δελτία Τύπου

«Ταξίδι με ένα Βιβλίο» στο Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, προσκαλεί όλους σε ένα υπέροχο «Ταξίδι με ένα Βιβλίο» και διοργανώνει, για πρώτη φορά, σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένες στο βιβλίο από 23 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 2012.

Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, προσκαλεί όλους σε ένα υπέροχο «Ταξίδι με ένα Βιβλίο» και διοργανώνει, για πρώτη φορά, σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένες στο βιβλίο από 23 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 2012.

Οι επισκέπτες του Athens Metro Mall έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν αγαπημένες συλλογές από μία μεγάλη ποικιλία βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές και να απολαύσουν ευχάριστες στιγμές με φίλους ή την οικογένειά τους, σε ένα ψυχαγωγικό σκηνικό χαλάρωσης. Το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινά στις 23 Μαρτίου στο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο.

Bazaar Βιβλίου στο Athens Metro Mall: Καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, από 23 Μαρτίου έως 4 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, το Athens Metro Mall σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνουν ένα μοναδικό bazaar βιβλίου στο 3ο και 4ο Επίπεδο του Εμπορικού Κέντρου. Οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν αγαπημένα βιβλία, από περισσότερους από 100 Έλληνες εκδότες, σε απίστευτα χαμηλές τιμές, ξεκινώντας από €1*.

Ειδικότερα, στο επίπεδο 3 του Athens Metro Mall θα παρουσιάζεται στο κοινό μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά βιβλία ενώ στο επίπεδο 4 θα περιμένει όλους μία ευρεία γκάμα εκδόσεων όπως μυθιστορήματα, αστυνομικά διηγήματα, βιογραφίες και κόμικς σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Ανακύκλωση βιβλίων για δωρεά βιβλιοθήκης σε τοπικό φορέα: Το Athens Metro Mall, στο πλαίσιο ενίσχυσης και υποστήριξης του κοινωνικού περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιείται, καλεί τον κόσμο, να φέρει τα παλιά του βιβλία (επίπεδο 1 δίπλα από info desk), λαμβάνοντας αναμνηστικό δώρο επιβράβευσης, και σε συνδυασμό με δική του συνεισφορά και την προσφορά των εκδοτικών οίκων που θα λάβουν μέρος στην ενέργεια, τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν για τη δημιουργία βιβλιοθήκης σε Τοπικό Φορέα.

Μεγάλη κλήρωση «Ταξίδι με ένα Βιβλίο»: Παράλληλα με τις ενέργειες για το βιβλίο, το Athens Metro Mall δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ταξιδέψουν σε αγαπημένο συγγραφικό προορισμό. Με κάθε αγορά άνω των €20 από τα καταστήματα του Εμπορικού, μπορούν όλοι να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση και να διεκδικήσουν ένα ταξίδι σε αγαπημένο προορισμό της Ευρώπης. Με ένα βιβλίο χαλαρώνεις, με ένα βιβλίο ξεχνιέσαι… τώρα με ένα βιβλίο ταξιδεύεις!

*Σημείωση: πρόκειται για παλαιότερες εκδόσεις (τουλάχιστον πενταετίας) που κατά κανόνα δε βρίσκονται στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x