Δελτία Τύπου

Πιο αποτελεσματικό τρέξιμο με το νέο GEL-VOLT33!

Το GEL-VOLT33 συνεργάζεται αρμονικά με το πόδι ενισχύοντας τη φυσική κίνησή σας, και κάνοντας το τρέξιμό σας πιο αποτελεσματικό.

Το νέο ASICS GEL-VOLT33 συνεργάζεται αρμονικά με το πόδι ενισχύοντας τη φυσική κίνησή σας και κάνοντας το τρέξιμό σας πιο αποτελεσματικό.

Πώς συμβαίνει αυτό; Η συλλογή 33 της ASICS ονομάστηκε έτσι, για να αναδείξει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που έχουν τα μοντέλα της σειράς: το ανθρώπινο πέλμα το οποίο αποτελείται από 33 συνδέσμους. Τα μοντέλα της σειράς 33 είναι έτσι κατασκευασμένα, ώστε να τους αναγνωρίζουν και να συνεργάζονται αρμονικά μαζί τους, ώστε η κίνηση του ποδιού σας κατά το τρέξιμο να είναι πιο φυσική, άνετη και να αισθάνεστε στήριξη και ευλυγισία. Και όλα αυτά σε ένα πολύ πολύ ελαφρύ παπούτσι.

Η χαμηλού προφίλ και πιο ευλύγιστη σόλα, προσδίδει πιο φυσική αίσθηση στην επαφή με το έδαφος, ενώ η φτέρνα μειωμένη κατά 10 χιλιοστά βοηθά το πόδι να έχει την καταλληλότερη βιο-μηχανική στάση. Αυτή η πιο αφαιρετική προσέγγιση δεν υστερεί σε στήριξη, ή ανθεκτικότητα. Το GEL™ Cushioning System και η ανθεκτική σόλα εξασφαλίζουν την προστασία του ποδιού σας χωρίς να προσθέτουν περιττό βάρος στο παπούτσι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.intersport.gr και το asics.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x