sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Και το όσκαρ ατυχίας πηγαίνει…

Μαζί με κάθε πιθανό και απίθανο όσκαρ για τα κατορθώματά της, η Μπαρτσελόνα διεκδικεί και αυτό της… ατυχίας. Αν, λοιπόν, αναρωτιέται κανείς πού οφείλονται (εν μέρει ασφαλώς κι όχι εξ ολοκλήρου) τα τόσα στραβοπατήματά της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν μπορεί να δει πόσες φορές Μέσι, Φάμπρεγας και λοιποί αστέρες των Καταλανών σημάδεψαν τα δοκάρια. Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε δέκα, αλλά εικοσιμία φορές (σε 26 ματς)!

Μαζί με κάθε πιθανό και απίθανο όσκαρ για τα κατορθώματά της, η Μπαρτσελόνα διεκδικεί και αυτό της… ατυχίας.

Αν, λοιπόν, αναρωτιέται κανείς πού οφείλονται (εν μέρει ασφαλώς κι όχι εξ ολοκλήρου) τα τόσα στραβοπατήματά της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν μπορεί να δει πόσες φορές Μέσι, Φάμπρεγας και λοιποί αστέρες των Καταλανών σημάδεψαν τα δοκάρια.

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε δέκα, αλλά εικοσιμία φορές (σε 26 ματς)!

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα διατηρεί τα… πρωτεία στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ (21, Πρέμιερ Λιγκ). Ακολουθούν Βαλενσιέν (18, Σαμπιονά), Μπέτις (18, Πριμέρα Ντιβιζιόν), Σεντ Ετιέν (17, Σαμπιονά), Μάντσεστερ Σίτι (17, Πρέμιερ Λιγκ) και Γιουβέντους (16, Καμπιονάτο).

Ο Μέσι κάνει τα πάντα και καλύτερα από τον καθένα. Πέρα, λοιπόν, από την αξιοθαύμαστη συνεισφορά του με 50 γκολ και 21 ασίστ, μεγάλος αντίπαλός του αποδεικνύονται όχι τόσο οι αντίπαλοι αμυντικοί, όσο τα δοκάρια. Σε αυτά έχουν σταματήσει 7 προσπάθειές του.

Υπάρχουν και χειρότερα βέβαια, ειδικά αν λέγεσαι Μπακαρί Σακό (9) και αγωνίζεσαι στην Σεντ Ετιέν. Από κοντά οι Κριστιάνο Ρονάλντο (6, Ρεάλ Μαδρίτης), Λουίς Σουάρες (6, Λίβερπουλ), Μάρκους Ρόζενμπεργκ (6, Σανταντέρ), Ρούμπεν Κάστρο (6, Μπέτις) και Σεσκ Φάμπρεγας (5, Μπαρτσελόνα). Παιδιά είναι μεγάλο το τέρμα (7,32μ.) μπορείτε και καλύτερα…

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x