Δελτία Τύπου

Νούμερα, Νούμερα, Νούμερα...

Η ποδοσφαιρική επικαιρότητα έχει ...ΑΠΟΕΛ! Τα όνειρα είναι για τους ανθρώπους όπως επίσης οι άνθρωποι πιστεύουν στα όνειρα γιατί κάποιες ελάχιστες φορές στη ζωή τους τυχαίνει να τα ζουν... και φυσικά το παραμύθι του ΑΠΟΕΛ είναι η απόδειξη αυτού του συλλογισμού...

Η ποδοσφαιρική επικαιρότητα έχει ...ΑΠΟΕΛ! Τα όνειρα είναι για τους ανθρώπους όπως επίσης οι άνθρωποι πιστεύουν στα όνειρα γιατί κάποιες ελάχιστες φορές στη ζωή τους τυχαίνει να τα ζουν... και φυσικά το παραμύθι του ΑΠΟΕΛ είναι η απόδειξη αυτού του συλλογισμού...

Επειδή όμως όνειρα ποδοσφαιρικά δεν γίνονται μόνο στο Champions League, η δική μας δουλειά είναι να ασχοληθούμε με τα όνειρα που κάνουν οι παίχτες του N’JOY UNI-League! Και σίγουρα δεν είναι λίγα... Η Α Φάση ολοκληρώθηκε στην Αθήνα και έτσι θα ασχοληθούμε με κάποια νούμερα που μας έκαναν εντύπωση σε αυτή την Α Φάση... Απαριθμώντας, πρέπει να πούμε πως:

1. Η ομάδα με την καλύτερη επίθεση είναι η Panthers του ΙΑ ομίλου με 85 γκολ που αν είχε καλύτερη αμυντική λειτουργία στα δύσκολα παιχνίδια θα κέρδιζε σίγουρα κάτι καλύτερο από την 3η θέση του Ομίλου.
2. Οι ομάδες με την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης είναι η Λούκυ Λουκ και οι Γεννίτσαροι με 6 γκολ παθητικό, συγκάτοικοι στον Ζ όμιλο... Η ανώμαλη εξέλιξη του ομίλου όσον αφορά τις τελευταίες σε κατάταξη ομάδες επηρέασαν σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα αλλά και πάλι το επίτευγμα δεν είναι μικρό.
3. Οι ομάδες που έχουν το απόλυτο των νικών στην διοργάνωση της Αθήνας είναι η ΣΑΕΑ του ΙΒ ομίλου, η Λούκυ Λουκ του Ζ ομίλου, η Athleticocas του ΣΤ ομίλου, η Vroma FC του Ε ομίλου και οι Κυνηγοί του Δ ομίλου.
4. Η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες είναι η Greyhounds 1 του Α ομίλου που κατάφερε και έφερε στο Χ 3 παιχνίδια και θα ήταν 4 αν δεν έχανε και στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα στο ματς με τον Δράκοντα (3-2 το σκορ στις καθυστερήσεις).
5. Η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων (ενεργητικό – παθητικό) είναι η Real Math του Ι ομίλου με +60 γκολ (78-18).

Θα πείτε τώρα, και τι σημασία έχουν τα νούμερα; Έχετε δίκιο, τα στατιστικά δεν δίνουν τίτλους, αλλά σίγουρα όποιοι τα διαβάζουν ξέρουν και τι να περιμένουν, είτε όταν μιλάμε για αντιπάλους, είτε για απλούς παρατηρητές. Έτσι κι εμείς κάναμε τις παρατηρήσεις μας για την Α Φάση τώρα που οι ομάδες συγχρονίζουν τους τροχούς τους στις ράγες του Πρωταθλήματος, είτε σε εκείνες του Κυπέλλου.

Στα χορηγικά θέματα, η ΦΑΓΕ αποτελεί τον πιο σημαντικό χορηγό της διοργάνωσης. Αυτό φαίνεται παντού και πάντα καθώς το όνομά της είναι συνυφασμένο με τον μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό θεσμό των φοιτητών. Το N’JOY έχει στην γραμμή κρούσης του διαφημιστικού του προγράμματος την υποστήριξη στο N’JOY UNI-League και φυσικά στο Ν’JOY UNI-Basket και στο N’JOY UNI-Tennis.

Ένας υποστηρικτής που συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να παραστέκεται στο πλευρό της διοργάνωσης είναι ο Όμιλος PeopleCert. Ο Όμιλος που δίνει τις πιστοποιήσεις ECDL και City & Guilds αποτελεί δωροθέτη του θεσμού και δίνει σημαντική δυνατότητα σε όλους τους διακριθέντες να αποκτήσουν κάποιες υπερπολύτιμες πιστοποιήσεις όσον αφορά τα προαπαιτούμενα πολλών επαγγελμάτων – ειδικά μέσα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για ανεύρεση εργασίας...

Υ.Γ. Μιας που αναφερθήκαμε στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, πρέπει να πούμε πως η Football Lovers που ήταν η περσινή δευτεραθλήτρια Κύπρου είχε βασικά στελέχη στην ομάδα της 3 παίχτες του ΑΠΟΕΛ, δηλαδή της ομάδας που σήμερα είναι στην αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου... Έτσι απλά, γιατί κάποιες λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και ο NovaΣΠΟΡ-FM είναι πάντα ο πρώτος που τις ανακαλύπτει και αποκαλύπτει!

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η SPORTDAY είναι υπερήφανοι χορηγοί επικοινωνίας του N’JOY UNI-League...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x