sport-fm.gr ΘΕΜΑ

MVP; Τέιλορ ασυζητητί…

Η…δουλειά για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη της 22ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, ήταν ευκολότερη από ποτέ. Φρόντισε να μας…λύσει τα χέρια ο Μάικλ Τέιλορ, με τα εκπληκτικά κατορθώματά του στο ματς της Καβάλας με τον ΚΑΟΔ, όπου σταμάτησε στους 40 πόντους. Καθοριστικοί ήταν επίσης, ο Πέτγουεϊ στο Ρέθυμνο-Περιστέρι, ο Ντούβνιακ στο ΠΑΟΚ-Κολοσσός και ο Τσαλδάρης στο Ηλυσιακός-Άρης. Διαβάστε ποιοι ξεχώρισαν από τους «αιώνιους», στην τελική επιλογή του www.sport-fm.gr.

Η…δουλειά για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη της 22ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, ήταν ευκολότερη από ποτέ. Φρόντισε να μας…λύσει τα χέρια ο Μάικλ Τέιλορ, με τα εκπληκτικά κατορθώματά του στο ματς της Καβάλας με τον ΚΑΟΔ, όπου σταμάτησε στους 40 πόντους. Καθοριστικοί ήταν επίσης, ο Πέτγουεϊ στο Ρέθυμνο-Περιστέρι, ο Ντούβνιακ στο ΠΑΟΚ-Κολοσσός και ο Τσαλδάρης στο Ηλυσιακός-Άρης. Διαβάστε ποιοι ξεχώρισαν από τους «αιώνιους».

Αναλυτικά, οι κορυφαίοι της 22ης αγωνιστικής σύμφωνα με το www.sport-fm.gr:

Του Νίκου Ζέρβα


Καβάλα-ΚΑΟΔ: Μάικλ Τέιλορ

Όταν ένας παίκτης θυμίζει με τις στατιστικές του τις παλιές αλησμόνητες εποχές, δεν μπορεί παρά να παίρνει το βραβείο του κορυφαίου σπίτι του. Ο Μάικλ Τέιλορ της Καβάλας έκανε πράματα και θάματα κόντρα στον ΚΑΟΔ, αφού το κοντέρ σταμάτησε στους 40 πόντους (8/13 τρίποντα!). Παράλληλα, φόρτωσε τους αντιπάλους με έξι φάουλ, πήρε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και πραγματοποίησε 3 κλεψίματα. Το σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ «έγραψε» και ασυζητητί ήταν ο κορυφαίος όλων των αγώνων.

Ρέθυμνο-Περιστέρι: Μπρεντ Πέτγουεϊ

Θέλοντας ίσως να ξεκουράσει τους Κρίστμας και Ράιτ που «τραβάνε κουπί» σταθερά όλη τη σεζόν, κόντρα στο Περιστέρι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ πήρε τη σκυτάλη και οδήγησε το Ρέθυμνο σε μία ακόμη νίκη. Ο Αμερικανός είχε 21 πόντους με 5 τρίποντα, μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και έκανε και ένα κλέψιμο, πραγματοποιώντας μετά από καιρό μία τόσο αψεγάδιαστη εμφάνιση.

ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου: Ούρος Ντούβνιακ

Κόντρα σε έναν κακό Κολοσσό, ο ΠΑΟΚ είχε να επιδείξει τη δύναμη της έδρας, αλλά και τις εύστοχες επιλογές του Ούρος Ντούβνιακ. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης, είχε 14 πόντους, 3 κλεψίματα και ισάριθμες ασίστ, όντας ο,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο δικέφαλος του βορρά κόντρα στους ροδίτες.

Ηλυσιακός-Άρης: Δημήτρης Τσαλδάρης

Ο Άρης χάλασε την γιορτή του Ηλυσιακού λόγω των πεντακοσίων συμμετοχών του Νίκου Χατζή, επιβεβαίωσε ότι είναι σε αγωνιστική άνοδο και συνδύασε τη νίκη του με την αφύπνιση του Δημήτρη Τσαλδάρη. Ο έμπειρος γκαρντ δεν είχε την απόδοση που μας έχει συνηθίσει φέτος, αλλά στα Ιλίσια ήταν χάρμα ιδέσθαι. 25 πόντοι με 9/15 σουτ, 3 ριμπάουντ ισάριθμα κλεψίματα και 2 ασίστ, οδήγησαν τους Θεσσαλονικείς σε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Ολυμπιακός-Ίκαρος Καλλιθέας: Κώστας Παπανικολάου

Διανύει χρονιά καθιέρωσης και δεν αφήνει τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες ακόμα και στα ματς που έχουν…τελειώσει πριν καν αρχίσουν. Ο διεθνής φόργουορντ με 16 πόντους (7/8) σουτ, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ήταν ότι πιο «φρέσκο» και κεφάτο είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός στην αγγαρεία κόντρα στον Ίκαρο και δίκαια παίρνει το βραβείο του πολυτιμότερου.

Μαρούσι-Παναθηναϊκός: Ίαν Βουγιούκας

Έχοντας μόλις μία προπόνηση στο ενεργητικό του μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε για μία εβδομάδα, ο Ίαν Βουγιούκας έπαιξε μόλις 16 λεπτά, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει. Εντάξει, ο αντίπαλος δεν είναι κάτι φοβερό, όμως οι 11 πόντοι, τα 7 ριμπάουντ και οι 3 τάπες που μοίρασε ο Έλληνας σέντερ, έκαναν τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να χαμογελά ενόψει τελικού, ιδιαίτερα αν ο Μάικ Μπατίστ δεν καταφέρει να δώσει το παρών…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x