Ισπανία

Το σχέδιο της Ρεάλ για Αγουέρο

Την περίπτωση του Κουν Αγουέρο παρακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Marca υποστηρίζει ότι η «βασίλισσα» έχει έτοιμο πλάνο για τον Αργεντινό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι ή αν αποχωρήσει ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο τέλος της σεζόν. Ο τελευταίος φέρεται να μην αισθάνεται καλά από τον ρόλο που έχει στην ομάδα και εμφανίζεται έτοιμος να ακούσει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Την περίπτωση του Κουν Αγουέρο παρακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Marca υποστηρίζει ότι η «βασίλισσα» έχει έτοιμο πλάνο για τον Αργεντινό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι ή αν αποχωρήσει ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο τέλος της σεζόν.

Ο τελευταίος φέρεται να μην αισθάνεται καλά από τον ρόλο που έχει στην ομάδα και εμφανίζεται έτοιμος να ακούσει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Ο Αγουέρο παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο των «μερένχες», παρότι τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται στην Premier League.

Έτσι, υπάρχουν δύο επιλογές για τους Μαδριλένους: είτε ανταλλαγή του Ιγκουαΐν με τον Αγουέρο ή να δώσουν 45 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον γαμπρό του Μαραντόνα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x