Δελτία Τύπου

Το MADWALK by Vodafone στην Ιταλική Vogue!

Ο κορυφαίος κριτικός μόδας & Editor in Chief της Ιταλικής Vogue Cesare Maria Cunaccia, κατέφθασε στην Ελλάδα αποκλειστικά για να παρακολουθήσει το πρωτοποριακό Madwalk by Vodafone – The Fashion Music Project, το οποίο διοργανώθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο κορυφαίος κριτικός μόδας & Editor in Chief της Ιταλικής Vogue Cesare Maria Cunaccia, κατέφθασε στην Ελλάδα αποκλειστικά για να παρακολουθήσει το πρωτοποριακό Madwalk by VodafoneThe Fashion Music Project, το οποίο διοργανώθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Αθήνα, ο Cesare Maria Cunaccia έκανε ένα μοναδικό αφιέρωμα για το θεσμό του MadWalk by Vodafone στην ιταλική έκδοση της Vogue, αναφέροντας ότι εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το επιβλητικό θέαμα της συνένωσης μόδας και μουσικής, την οποία εμπνεύστηκε και υλοποίησε το πάντα πρωτοπόρο μουσικό κανάλι MAD.

Μαγεύτηκε από τις εντυπωσιακές δημιουργίες των σχεδιαστών της βραδιάς και θαύμασε τα ανατρεπτικά Live Performances των καλλιτεχνών. Ο ίδιος σχολίασε πολύ θετικά το γεγονός ότι εν μέσω μιας τόσο δύσκολης κοινωνικής και οικονομικής συγκυρίας για την Ελλάδα, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για την έκφραση της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Στο παρακάτω link ακολουθεί το άρθρο το οποίο έγραψε ο ίδιος, αποδεικνύοντας πως το Madwalk, δεν είναι απλά μία εκδήλωση, αλλά ένας θεσμός για την Ελληνική μόδα που εξελίσσεται διαρκώς και εντυπωσιάζει και σε διεθνές επίπεδο.

http://www.vogue.it/people-are-talking-about/l-ossessione-del-giorno/2012/02/grecia-rivolte-europa

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x