Ιταλία

Πάλι στα «πιτς» ο Πρινς Μπόατενγκ!

Με πρόβλημα τραυματισμού στον μηρό αποχώρησε ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ από την νίκη (4-0) επί της Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Champions League, όπως ανακοίνωσε η Μίλαν. Ο Γκανέζος επιθετικός επέστρεψε μετά από αρκετό στην αγωνιστική δράση, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ των «ροσονέρι» επί της αγγλικής ομάδας. Παρόλα αυτά, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει στο δεύτερο ημίχρονο και το πρόβλημα αποδείχθηκε σοβαρότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Με πρόβλημα τραυματισμού στον μηρό αποχώρησε ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ από την νίκη (4-0) επί της Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Champions League, όπως ανακοίνωσε η Μίλαν.

Ο Γκανέζος επιθετικός επέστρεψε μετά από αρκετό στην αγωνιστική δράση, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ των «ροσονέρι» επί της αγγλικής ομάδας. Παρόλα αυτά, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει στο δεύτερο ημίχρονο και το πρόβλημα αποδείχθηκε σοβαρότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις.

«Η Μίλαν επιβεβαιώνει ότι - μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ - ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ διαπιστώθηκε ότι έχει ένα μυικό πρόβλημα στον αριστερό μηρό. Τις επόμενες ημέρες ο ποδοσφαιριστής της ομάδας θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και θα κάνει την ανάλογη θεραπεία», τονίζεται στην ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου.

Την ίδια ώρα, ο Αλέγκρι δεν υπολογίζει τους Αλεσάντρο Νέσα, Αλεξάντρε Πάτο, Κλάρενς Ζέεντορφ και Φιλίπ Μεξές.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x