Ιταλία

Φίγκο ή Καπέλο για Ίντερ;

Ο Λουίς Φίγκο ή ο Φάμπιο Καπέλο ενδέχεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, αν η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου αποφασίσει να απολύσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι μετά τη νέα γκέλα (ήττα με σκορ 3-0) της ομάδας απέναντι στην Μπολόνια. Tα δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο 61χρονος προπονητής μπορεί να απολυθεί από τη διοίκηση αν χάσει την Τετάρτη στο παιχνίδι του Champions League με τη Μαρσέιγ.

Ο Λουίς Φίγκο ή ο Φάμπιο Καπέλο ενδέχεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, αν η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου αποφασίσει να απολύσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι μετά τη νέα γκέλα (ήττα με σκορ 3-0) της ομάδας απέναντι στην Μπολόνια.

Οι «νερατζούρι» έχουν ηττηθεί στους πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες που έχουν δώσει, ενώ έχουν χάσει εντός έδρας από την Νοβάρα και την Μπολόνια. Ο Ρανιέρι δήλωσε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, αλλά τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 61χρονος προπονητής μπορεί να απολυθεί από τη διοίκηση αν χάσει την Τετάρτη στο παιχνίδι του Champions League με τη Μαρσέιγ.

Η «Gazzetta dello Sport» υποστηρίζει ότι πιθανοί αντικαταστάτες του Ρανιέρι θα είναι ο Φίγκο και ο βοηθός του, Μπέπε Μπαρέζι μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου είχε επιβεβαιώσει πως του είχε γίνει πρόταση να αναλάβει την ομάδα τον Σεπτέμβριο, όταν είχε απολυθεί ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι.

Ωστόσο, τότε τη θέση πήρε ο Ρανιέρι. Την ίδια ώρα, ελεύθερος είναι ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος παραιτήθηκε από την εθνική Αγγλίας, λίγους μήνες πριν από τη διεξαγωγή του Euro 2012. Από την πλευρά της, η Corriere dello Sport έχει άλλη πρόταση.

Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο θα ήταν ο ιδανικός για αυτή τη θέση και θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Ο παλαίμαχος επιθετικός – σήμερα γίνεται 45 ετών – έχει ήδη αποκτήσει δίπλωμα προπονητή και είναι υπεύθυνος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ιταλικής Ομοσπονδίας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x