Ειδήσεις

Πήρε Φορτούνη ο Σάντος!

Ο Κώστας Φορτούνης είναι το νέο πρόσωπο στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έχει σταθερή πορεία στην Καϊζερσλάουτερν και αυτός ήταν ο λόγος που τον κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Γκέκας, Σαμαράς, Τζιόλης, Παπασταθόπουλος, Τζόρβας και Κυριάκος Παπαδόπουλος οι υπόλοιποι «λεγεωνάριοι». Η προεπιλογή αφορά το φιλικό με το Βέλγιο στην Κρήτη στις 29 Φεβρουαρίου.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι το νέο πρόσωπο στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έχει σταθερή πορεία στην Καϊζερσλάουτερν και αυτός ήταν ο λόγος που τον κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Γκέκας, Σαμαράς, Τζιόλης, Παπασταθόπουλος, Τζόρβας και Κυριάκος Παπαδόπουλος οι υπόλοιποι «λεγεωνάριοι». Η προεπιλογή αφορά το φιλικό με το Βέλγιο στην Κρήτη στις 29 Φεβρουαρίου.

Η παρουσία των επτά «λεγεωνάριων»

Ο Γκέκας έχει επτά γκολ σε ισάριθμους αγώνες με τη φανέλα της Σαμσουνσπόρ, στην οποία πήγε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ο Σαμαράς αγωνίζεται τελευταία ως βασικός στη Σέλτικ.
Ο Παπασταθόπουλος είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Βέρντερ Βρέμης και ο Τόμας Σάαφ τον χρησιμοποιεί το τελευταίο στο κέντρο της άμυνας, αν και έχει αγωνιστεί ως δεξί μπακ
Ο Κυριακός Παπαδόπουλος αγωνίζεται ανελλιπώς στη Σάλκε, στην οποία έχει 31 συμμετοχές από την αρχή της σεζόν.
Ο Τζιόλης πήγε τώρα στη Μονακό ως ελεύθερος από τη Σανταντέρ, όμως δεν έχει παίξει στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.
Ο Τζόρβας είναι δεύτερος στη Παλέρμο, αφού την πρώτη θέση έχει πάρει ο Βιβιάνι
Ο Φορτούνης έχει σταθερή πορεία στην Καϊζερσλάουτερν, στην οποία έχει 19 αγώνες και μία ασίστ.

Εκτός έμειναν ο Τζαβέλλας (δεν έχει παίξει ακόμα στη Μονακό), ο Μόρας (είναι στην Τσεζένα), ο Πέτσος (Καϊζερσλάουτερν) και ο Χιώτης (παρότι είχε καλή εμφάνιση στο χθεσινό ματς του ΑΠΟΕΛ στην έδρα της Λιόν) και ο Κονέ (δεν έχει παίξει τον τελευταίο μήνα στη Μπολόνια, λόγω τραυματισμού)

Η τελική προεπιλογή θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Σωτήρης Ταμπάκος, Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x