Δελτία Τύπου

Νέα αντρική σειρά Levi’s Jeans!

Γνωρίστε τα WaterLess jeans – την πρωτοποριακή συλλογή που εξοικονομεί 20 εκατομμύρια λίτρα νερό μέσω καινοτομιών στη διαδικασία του φινιρίσματος…

Γνωρίστε τα WaterLess jeans – την πρωτοποριακή συλλογή που εξοικονομεί 20 εκατομμύρια λίτρα νερό μέσω καινοτομιών στη διαδικασία του φινιρίσματος…

…και τα ολοκαίνουρια Levi’s 508 (regular tapered), 510 (skinny) και 511 (slim fit), τα WaterLess key styles που κυριαρχούν στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012!

Δείτε το σχετικό video:



WaterLess
Η Levi’s, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κόσμο του Jeanswear, λανσάρει την πρωτοποριακή σειρά ρούχων WaterLess™ – τα jeans με την εξαιρετική εμφάνιση και αισθητική που χαρακτηρίζει τα ρούχα της Levi’s - που όμως έχουν παραχθεί με πολύ λιγότερο νερό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι για την παραγωγή ενός jean απαιτούνται 45 λίτρα νερού, η Levi’s χρησιμοποιεί για τα WaterLess™ jeans πολύ λιγότερη ποσότητα, εξοικονομώντας περίπου 20 εκατομμύρια λίτρα. Ποσοστό που ισοδυναμεί με πόσιμο νερό για μια πόλη 10,000 κατοίκων, για δύο χρόνια. Η συλλογή WaterLess παρέχει μια φανταστική σύνθεση μεταξύ στυλ και ανθεκτικότητας. Ως εταιρεία, καταβάλουμε συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των προϊόντων μας και των διαδικασιών παραγωγής τους.

Tapered Jeans
Στην ανοιξιάτικη συλλογή WaterLess, η Levi’s® λανσάρει επιπλέον νέα και ιδιαίτερα looks και εφαρμογές, για τον άντρα που θέλει να εξελίσσει το στυλ του, παρουσιάζοντας το φημισμένο του brand και αγαπημένο του κοινού, 5-pocket jean! Έτσι, το Levi’s® 508 (regular tapered), το 510 (skinny) και το 511 (slim fit), τα νέα fits της ανδρικής σειράς, ήρθαν για να προσφέρουν μια πραγματική καινοτομία σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουν πάνω στο αντρικό σώμα, δίνοντας έμφαση σε χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, με ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην κατασκευή τους. Τα νέα Tapered Jeans της συλλογής, αποτελούν δικαίως, ένα πραγματικό σύμβολο του στυλ και της ποιότητας Levi’s®, με «οικολογική συνείδηση»!

Γνωρίστε τις καινοτόμες αντρικές σειρές ρούχων του brand, σε όλα τα καταστήματα και corners Levi’s!

LEVI’S STRAUSS HELLAS - Καλαβρύτων 2 & Καϊάφα - 145 64 Νέα Κηφισιά -
Τηλ.: 210 6873500-1, Fax: 210 6856272

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x