Δελτία Τύπου

Οι νικητές των προσκλήσεων για τους ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ!!!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός του Sport-fm.gr και της Sports United που σας ταξιδεύουν στον εντυπωσιακό κόσμο των Δεινοσαύρων!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός του Sport-fm.gr και της Sports United που σας ταξιδεύουν στον εντυπωσιακό κόσμο των Δεινοσαύρων!

Από τις 4 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 4 Μαρτίου οι …τεράστιες σαύρες του παρελθόντος έχουν κατακλύσει τον 4ο όροφο του The Mall Athens και οι τυχεροί επισκέπτες που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση είναι οι:

- Βενιέρης Μιχάλης, με αριθμό σταθερού τηλεφώνου, που λήγει σε -400,
- Γεωργαντόπουλος Βασίλης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -822,
- Ερύκογλου Πάνος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -527,
- Ζαχαρίας Αναστάσιος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -073,
- Κοντοράβδη Ελένη, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -793,
- Κουμουντζής Φίλιππος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -146,
- Μονιούδης Παντελής, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -321,
- Μπαφαλούκος Αντώνης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -189,
- Πάνη Μαρία, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -452 και
- Τσάκος Δημήτρης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -731.

Οι Δεινόσαυροι στην Αθήνα



Η διαδραστική εκπαιδευτική έκθεση, που γίνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο νέο εκθεσιακό χώρο στον 4 όροφο του The Mall Athens, έχει ήδη φιλοξενήσει χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες στον κόσμο των Δεινοσαύρων!

Πότε ανάμεσα σε ξερούς κορμούς δέντρων και άγρια βράχια, πότε σε καταπράσινες φυλλωσιές και πότε σε «υδάτινο» περιβάλλον ξετυλίγεται - υπό την επιμέλεια του γνωστού σκηνογράφου Αντώνη Χαλκιά - η μαγεία μίας άλλης εποχής, εκατομμύρια έτη πίσω στο χρόνο, με πρωταγωνιστές μερικούς από τους δημοφιλέστερους δεινοσαύρους της προϊστορίας. Οι μυθικοί αυτοί γίγαντες - σε φυσικό μέγεθος - κινούνται και βρυχούνται ρεαλιστικά μέσα στο χώρο, χάρη στην πιο προηγμένη ιαπωνική ρομποτική τεχνολογία, ταξιδεύοντας τον επισκέπτη εκατομμύρια χρόνια πριν.

Την ίδια στιγμή, οι ερευνητικοί σταθμοί, ο διαδραστικός χώρος εκσκαφής και πληθώρα επιστημονικών εργαλείων, μετατρέπουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη σε έναν πολυμήχανο παλαιοντολόγο, ενώ ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό τον ξεναγεί στον κόσμο των δεινοσαύρων όπως αυτός προκύπτει από τις επιστημονικές μελέτες.

Η πολυσυζητημένη έκθεση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, «Δεινόσαυροι», θα βρίσκεται στο νέο εκθεσιακό χώρο, στον 4ο όροφο του The Mall Athens, μέχρι τις 4 Μαρτίου και αποτελεί την πρώτη από μία σειρά ψυχαγωγικών εκθέσεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο.

Ωράριο λειτουργίας
Δευ. - Παρ.: 9.00 - 21.00
Σάββατο: 10.00 - 22.00
Κυριακή: 10.00 - 20.00

Τιμές εισιτηρίου:

Δευ.-Παρ. 9.00 - 13.30: 5 ευρώ γενική είσοδος
Δευ.-Παρ.: 13.30 - 21.00: 9 ευρώ (ενήλικες), 7 ευρώ (παιδιά έως 18 ετών)
Σαββατοκύριακο & αργίες: 9 ευρώ (ενήλικες), 7 ευρώ (παιδιά έως 18 ετών)
Σχολεία: 5 ευρώ (τηλ. για σχολεία: 210 7280200)

The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι)
Τηλ. επικοινωνίας για το κοινό: 210 9472029

Όροι συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).

1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 12:00 έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11:00.

2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.

3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει δέκα (10) νικητές.

4. Το Δώρο του κάθε νικητή είναι μία διπλή πρόσκληση για την Έκθεση ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου στο The Mall Athens. Ο κάθε νικητής θα μπορέσει να επισκεφθεί την Έκθεση με την πρόσκληση, μόνο μία φορά, όποια ημέρα και ώρα λειτουργίας επιθυμεί.

5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM για την παραλαβή του δώρου τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.

6. Το Δώρο του κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στον εκάστοτε νικητή από τη χρήση του.

8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν.

9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.

10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x