Δελτία Τύπου

Αυλαία στο Αθλόπολις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη προπονητική συνεδρία στην ακαδημία του Αθλόπολις στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Antony Ryan ήταν ο Άγγλος προπονητής της ακαδημίας της Liverpool, που βρέθηκε στο Ηράκλειο το τριήμερο 2-4 Φεβρουαρίου μαζί με τον βοηθό του, Ηλία Χαραλαμπίδη. Όσα παιδιά είχαν γεννηθεί το 1998-1999 ήταν πάρα πολλά και για αυτό είχαν χωριστεί σε γκρουπ Α,Β και Γ. Παράλληλα έγινε ξεχωριστή προπόνηση για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τα 1996.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη προπονητική συνεδρία στην ακαδημία του Αθλόπολις στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Antony Ryan ήταν ο Άγγλος προπονητής της ακαδημίας της Liverpool, που βρέθηκε στο Ηράκλειο το τριήμερο 2-4 Φεβρουαρίου μαζί με τον βοηθό του, Ηλία Χαραλαμπίδη.

Όσα παιδιά είχαν γεννηθεί το 1998-1999 ήταν πάρα πολλά και για αυτό είχαν χωριστεί σε γκρουπ Α,Β και Γ. Παράλληλα έγινε ξεχωριστή προπόνηση για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τα 1996.

Σταύρος Σκούφος « Ικανοποίηση από τις προπονήσεις»
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο πρόεδρος της Αθλόπολις Σταύρος Σκούφος για το τριήμερο των προπονήσεων αλλά και για την γενικότερη προσπάθεια: «Επιτεύχθηκαν απόλυτα οι στόχοι του προγράμματος. Όπως είχε γίνει και στο προηγούμενο μας πρόγραμμα. Υπάρχει ικανοποίηση και από την προπόνηση και την περαιτέρω εκπαίδευση όσων συμμετείχαν».

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Antony Ryan και τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τις ακαδημίες της ομάδας «Ο προπονητής ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Βοήθησε πολύ τα παιδιά και τους προπονητές ενώ μου είπε ότι ήταν μία από τις καλύτερες ακαδημίες που έχει συναντήσει. Μάλιστα την χαρακτήρισε ακαδημία πέντε αστέρων».

Antony Ryan « Εντυπωσιάστηκα από αυτά που είδα»
Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος εμφανίστηκε και ο προπονητής Antony Ryan με τη συνολικότερη προσπάθεια των παιδιών και την προθυμία τους να μάθουν πράγματα και από τον ίδιο και από τον βοηθό του. «Εντυπωσιάστηκα από το ταλέντο ορισμένων παιδιών στις ακαδημίες. Ξέρουν ποδόσφαιρο αλλά το σημαντικό είναι να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δουλεύουν όπως είπα και πριν. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η προθυμία των παιδιών να δουλέψουν και να αντιληφθούν αυτά που έχουμε να τους πούμε».

Αναφορικά με τους στόχους της συγκεκριμένης προσπάθειας ανέφερε «φυσικά αυτός ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο πρωταρχικός μας στόχος όσο καιρό παραμείνουμε στην Ελλάδα για τα soccer camps της Λίβερπουλ. Το Liverpool Way , κάτι που εφαρμόζεται σε όλες τις ακαδημίες της ομάδας μας δεν είναι κάτι που γίνεται έτσι απλά. Πιστεύουμε σε αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει να τους μάθουμε μόνο το ποδόσφαιρο όπως το γνωρίζουμε εμείς αλλά και τη συμπεριφορά της Λίβερπουλ. Μας ενδιαφέρει πρωτίστως να τους μεταλαμπαδεύσουμε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δουλεύουν όχι μόνο τα νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και μπορούν να προχωρήσουν στον ποδόσφαιρο αλλά και οι ίδιοι οι προπονητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x