Stoiximan Super League

Επέστρεψε (και) ο Σνάουτσνερ

Ακόμη μία ευχάριστη είδηση επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στον Λάζλο Μπόλονι. Χθες ο Μπρούνο Τσιρίλο τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού και σήμερα προπονήθηκε κανονικά ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός μπακ ξεπέρασε τη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και εμφανίζεται ετοιμοπόλεμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ακόμη μία ευχάριστη είδηση επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στον Λάζλο Μπόλονι. Χθες ο Μπρούνο Τσιρίλο τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού και σήμερα προπονήθηκε κανονικά ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο Πολωνός μπακ ξεπέρασε τη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και εμφανίζεται ετοιμοπόλεμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο 32χρονος παίκτης θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Εν τω μεταξύ, ο Μπρούνο Τσιρίλο προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα με τους συμπαίκτες του και θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Στέλιος Μαλεζάς, λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, ενώ οι Αθανασιάδης, Γλύκος και Έτο ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Από την πλευρά του, ο Κατσικάς θα υποβληθεί το μεσημέρι σε αρθροσκοπική επέμβαση στο αριστερό του γόνατο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x