Stoiximan Super League

Γλίτωσε το κάζο η ΑΕΚ!

Έστω και στις… καθυστερήσεις, η ΑΕΚ κατάφερε ν’ αποφύγει μια ιστορική ντροπή! Αντιλαμβανόμενη έστω και αργά το μέγεθος του ατοπήματος (κι αφού επέτρεψε να διασυρθεί για μια ακόμα φορά το όνομα του συλλόγου) η ΠΑΕ κατέβαλε ένα ποσό στην εφορία και σφράγισε εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Έστω και στις… καθυστερήσεις, η ΑΕΚ κατάφερε ν’ αποφύγει τελικά μια ιστορική ντροπή!

Αντιλαμβανόμενη έστω και αργά το μέγεθος του ατοπήματος (κι αφού επέτρεψε να διασυρθεί για μια ακόμα φορά το όνομα του συλλόγου) η ΠΑΕ κατέβαλε ένα ποσό στην εφορία και σφράγισε εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η οφειλή που υπάρχει στην Εφορία (πάνω από 200.000 ευρώ) και οι λανθασμένοι χειρισμοί της απερχόμενης διοίκησης είχαν αναγκάσει νωρίτερα την ΑΕΚ να «φλερτάρει» με μια ιστορική ξεφτίλα: Να αγωνιστεί η ομάδα χωρίς κόσμο την Κυριακή (ούτε οι κάτοχοι διαρκείας θα είχαν δικαίωμα εισόδου σε μια τέτοια περίπτωση) ΧΩΡΙΣ να είναι τιμωρημένη!

Μπροστά, λοιπόν, σε μια ακόμα ντροπή που θα ανάγκαζε τον σύλλογο η απερχόμενη διοίκηση, έγιναν ενέργειες ώστε να βρεθούν 40.000 ευρώ και καταβαλλόμενα ως έναντι στην εφορία, να παραληφθούν τελικά 22.000 εισιτήρια. Λίγο μετά, δε, εκδόθηκε ανακοίνωση από την ΠΑΕ που περιέχει τους τρόπους διάθεσής τους, αλλά όχι και εξήγηση για τον λόγο που έπρεπε -πρώτα να διασυρθεί ξανά η ΑΕΚ κι έπειτα να γίνουν οι χειρισμοί που θα το απέτρεπαν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x