Stoiximan Super League

Δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ!

Αρνητικά απάντησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον ΑΠΟΕΛ, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του Χωριού» της SportDay. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι η διοίκηση της κυπριακής ομάδας κινήθηκε με άκρα μυστικότητα για να μην σέρνεται το θέμα και να εκπλήξει ευχάριστα τους οπαδούς της. «», δήλωσε ο Αθανασιάδης στη SportDay.

Αρνητικά απάντησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον ΑΠΟΕΛ, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του Χωριού» της SportDay.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι η διοίκηση της κυπριακής ομάδας κινήθηκε με άκρα μυστικότητα για να μην σέρνεται το θέμα και ενδεχόμενη ανακοίνωση της απόκτησης του διεθνούς επιθετικού θα ξάφνιαζε ευχάριστα τους οπαδούς της.

Η απάντηση του 31χρονου παίκτη είπε: «Καλύτερα στον ΠΑΟΚ και φτωχός, παρά αλλού και πλούσιος». Άλλωστε, ο «Σάλπι» είχε απαντήσει αρνητικά παλιότερα και στο Ανόβερο, ενώ άφησε μία καλή οικονομικά πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαλπιγγίδης δεν έχει πληρωθεί από τον περασμένο Νοέμβριο, όμως δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x