Δελτία Τύπου

Τα φαβορί ξεχωρίζουν, αλλά ας μην είμαστε απόλυτοι...

Το N’Joy UNI-League βαδίζει στην 7η και τελευταία αγωνιστική της Α Φάσης και αν και εκκρεμούν πολλές αναβολές αγώνων μπορούμε σιγά –σιγά να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη ως προς το τι συμβαίνει σε σχέση με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βεβαίως, η περίοδος του Φεβρουαρίου είναι υποτονική από αγωνιστική άποψη καθώς μοναδικός στόχος μετά την ολοκλήρωση και αυτής της αγωνιστικής είναι η κάλυψη των εξ’ αναβολής αγώνων.

Το N’Joy UNI-League βαδίζει στην 7η και τελευταία αγωνιστική της Α Φάσης και αν και εκκρεμούν πολλές αναβολές αγώνων μπορούμε σιγά –σιγά να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη ως προς το τι συμβαίνει σε σχέση με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βεβαίως, η περίοδος του Φεβρουαρίου είναι υποτονική από αγωνιστική άποψη καθώς μοναδικός στόχος μετά την ολοκλήρωση και αυτής της αγωνιστικής είναι η κάλυψη των εξ’ αναβολής αγώνων.

Καιρός να ασχοληθούμε λίγο πιο εξονυχιστικά με την Αθήνα και να βγάλουμε κάποια πορίσματα! Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Στον Α όμιλο γίνεται μεγάλη μάχη για τις θέσεις 1-2 και για τις θέσεις 3-5. Αυτό σημαίνει πως ακόμα όλα είναι ανοιχτά με την Only Pro βάσει απόδοσης να δικαιούται τον τίτλο του φαβορί στο ντέρμπυ απέναντι στη Greyhounds 2, αν και οι δύο είναι αήττητοι... Από εκεί και πέρα ο Δράκοντας μετά την κοιλιά που έκανε με τις 2 σερί ήττες επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο μετά τη νίκη-έκπληξη απέναντι στους Power Puff Boys και τώρα οι δυο τους μαζί με την Andalucia θα τα δώσουν όλα για τις δύο θέσεις που οδηγούν στο πρωτάθλημα και τον τρίτο να παίρνει ως πρώτος το εισιτήριο για το Κύπελλο.

Στον Β Όμιλο η κατάσταση είναι ακόμα πιο περίπλοκη με 6 ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση και να βρίσκονται σε απόσταση μόλις 5 βαθμών με τη Λουξ και τη Newton Heat να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.

Και στο Γ όμιλο κάπως ανάλογη είναι η κατάσταση με τη Filothei Utd να είναι η 1η αλλά να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα την θέση της καθώς το Μαύρο Καρότο παραμονεύει με έναν αγώνα λιγότερο... Barchester, Dalkas, Centra FC και Hangover θα μονομαχήσουν στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια τους και όλα είναι ανοιχτά...

Στον Δ όμιλο κυριαρχούν οι πολλές αναβολές και έτσι τα συμπεράσματά μας κρίνονται επισφαλή και απλά μπορούμε να πούμε πως σταθερά οι Κυνηγοί είναι το φαβορί με τους Καλλονούς και τους Greek Lovers να τους πλαισιώνουν.

Παρόμοια κατάσταση και στον ΣΤ όμιλο με τους Athleticocas και τους Eagles να δείχνουν απλά δυνατοί, αλλά με πολλούς αγώνες να εκρεμμούν για τις επόμενες 2 βδομάδες.

Στον Ε όμιλο το Πτυχίο στα 30 και η Vroma FC είναι μακράν οι δύο κορυφαίες ομάδες και απλά θα παλέψουν για την πρωτιά του ομίλου μεταξύ τους.

Στον Ζ όμιλο η Λούκυ Λουκ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Η περσινή φιναλίστ που η φανέλα της έχει βαρύνει επικίνδυνα μετά τη συμμετοχή της στους Πανευρωπαϊκούς Τελικούς της Ρουμανίας και την κατάκτηση εκεί της 4ης θέσης τον προηγούμενο Νοέμβριο, έχει μόλις 2 γκολ παθητικό σε 5 αγώνες και αυτό τα λέει. Οι Γενίτσαροι που κάνουν την πιο ώριμη χρονιά τους με επίσης 2 γκολ παθητικό – αλλά σε 4 παιχνίδια – και είναι επίσης αήττητοι γνωρίζουν πως πηγαίνουν στο μεταξύ τους παιχνίδι ως outsider και αυτό ίσως τους κάνει να παίξουν με λιγότερο άγχος και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Βέβαια οι αποχωρήσεις της ιστορικής Galaxy και της εξαιρετικής ΑΣΠΑΙΤΕ για λόγους τραυματισμών έχουν διευκολύνει το χάρτη του ομίλου αλλά και τα εντυπωσιακά στατιστικά των ομάδων!

Στον Η όμιλο στην 1η θέση βρίσκεται το ...αδελφοποιημένο σωματείο των Λούκυ Λούκ που είναι επίσης οι Τριπολιτσιώτες της CSKA Psofias. Η Ramrod έχει πολύ λίγα παιχνίδια αλλά πολλοί θεωρούν δεδομένο πως οι δύο αυτές έμπειρες ομάδες θα πλασαριστούν στις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου. Είναι όμως ακόμα νωρίς και έτσι ας κρατούν μικρό καλάθι, γιατί υπάρχουν και ομάδες όπως οι Βραζιλίες και οι Βετεράνοι που καραδοκούν!

Στον Θ όμιλο των 9 ομάδων επικρατεί ο απόλυτος πανικός! Η Chem FC, τα Παρτάλια, οι Καλαματιανοί, η Napoli, η Χαμάς, η Παλιομπλού FC και οι Μπέμπηδες είναι οι 7 ομάδες – καλά ακούσατε - που συνωστίζονται με 7 ως 10 βαθμούς στις πρώτες ...7 θέσεις του ομίλου! Υπομονή και τα ξαναλέμε με δαύτους που πραγματικά δεν υπάρχει λογική για φαβορί...

Στον Ι όμιλο η Real Math είναι η μόνη αήττητη αλλά ομάδες όπως η Δοξούλα, η Jet Oil Team και οι έμπειροι Σ-ημμυ-δεμένοι θα κάνουν το παν για την πρόκριση μέχρι την τελευταία αγωνιστική καθώς μετρούν μόλις από 1 ήττα η καθεμία.

Στον ΙΑ όμιλο η Rizzla Κρακοβίας έχει καταφέρει εύκολα ή δύσκολα να φτάσει τους 12 βαθμούς σε 4 αγώνες και ελπίζει να συνεχίσει την πορεία της ως το τέλος με την ίδια φόρα. Από κοντά και οι Απαίσιοι με τους Panthers που είναι δύο εξαιρετικές ομάδες και διεκδικούν το στόχο της πρωτιάς επί ίσοις όροις.

Στον ΙΒ όμιλο οι ΣΑΕΑ Άμπαλοι μετά την περσινή εκπληκτική πορεία τους μέχρι τη 8άδα, δείχνουν να ξεκινούν με την ίδια όρεξη και μάλιστα με δεδομένο ότι νίκησαν τους βασικούς τους αντιπάλους που είναι οι Γερακιώτες, μοιάζουν με ακλόνητο φαβορί...

Αυτά για τώρα! Ας απολαύσουμε τον Φλεβάρη και όλα τα καταληκτικά παιχνίδια της Α Φάσης (που είναι ομολογουμένως πολλά) και που όπως μάλιστα φαίνεται θα διεξαχθούν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και πολικές θερμοκρασίες, κάτι που δυσκολεύει τις προσπάθειες των φοιτητών...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x