sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τι (δεν) έκανες Τζιμπρίλ στη Ρώμη; (vids)

Αποδείχθηκε πως η Ρώμη και το γαλάζιο της Λάτσιο δεν του πάει. Ο απολογισμός του Τζιμπρίλ Σισέ με την φανέλα των «λατσιάλι» απογοητευτικός, κυρίως για τον ίδιο, που στον Παναθηναϊκό είχε μάθει αλλιώς. Τώρα θα δοκιμάσει την τύχη του στο Λονδίνο με την ΚΠΡ και ελπίζει να ξαναβρεί τον παλιό, καλό του εαυτό. Το www.sport-fm.gr παρουσιάζει τι (δεν) έκανε ο Σισέ στους επτά μήνες που έμεινε στην Ρώμη.

Αποδείχθηκε πως η Ρώμη και το γαλάζιο της Λάτσιο δεν του πάει.

Ο απολογισμός του Τζιμπρίλ Σισέ με την φανέλα των «λατσιάλι» απογοητευτικός, κυρίως για τον ίδιο, που στον Παναθηναϊκό είχε μάθει αλλιώς.

Τώρα θα δοκιμάσει την τύχη του στο Λονδίνο με την ΚΠΡ και ελπίζει να ξαναβρεί τον παλιό, καλό του εαυτό.

Το www.sport-fm.gr παρουσιάζει τι (δεν) έκανε ο Σισέ στους επτά μήνες που έμεινε στην Ρώμη.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Premier League αφού στην Serie A δεν τα πήγε όπως θα ήθελε. Η χρόνια για εκείνον ξεκίνησε ιδανικά. Στα φιλικά προετοιμασίας προσπαθούσε να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας και τα πρώτα του επίσημα γκολ με την φανέλα της Λάτσιο τα πέτυχε στα προκριματικά του Europa League. «Θύμα» του η Ραμποτνίσκι, την οποία φιλοδώρησε ο Γάλλος με δύο τέρματα στη νίκη της ομάδας του με 6-0.



Το τρίτο του επίσημο τέρμα με την Λάτσιο και το πρώτο του Σισέ στο Καμπιονάτο ήταν αυτό κόντρα στην Μίλαν. Ο Γάλλος επιθετικός έκανε το 0-2 στο «Σαν Σίρο» αλλά τελικά οι Ρωμαίοι δεν πανηγύρισαν τη νίκη αφού οι «ροσονέρι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2-2.



Έξι μέρες μετά, συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου και στην φάση των ομίλων του Europa League, ο Σισέ ξαναχτύπησε! Ο 30χρονος φορ άνοιξε το σκορ με αντίπαλο την Βασλούι αλλά οι Ιταλοί δεν κατάφεραν ούτε τώρα να κάνουν νίκη αφού οι Ρουμάνοι αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (τελικό αποτέλεσμα 2-2).



Μετά ήρθε η… αφλογιστία. 133 μέρες «ξηρασίας» πέρασε ο Σισέ για να ξαναπανηγυρίσει κάποιο γκολ κι αυτό το έβαλε στην… «πελάτισσα» του Μίλαν, στο Κύπελλο Ιταλίας. Η Λάτσιο αποκλείστηκε από την συνέχεια του Coppa Italia αλλά λίγο νοιάζει τον Σισέ αφού τώρα πια δεν αποτελεί μέλος της ομάδας.



Οι αριθμοί του Τζιμπρίλ Σισέ με την φανέλα της Λάτσιο:

Serie A: 18 συμμετοχές (13 βασικός)-1γκολ-6 ασίστ

Europa League: 7 συμμετοχές (5 βασικός)-3 γκολ-2 ασίστ

Coppa Italia: 2 συμμετοχές (και στις 2 βασικός)-1 γκολ



Mιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x