Δελτία Τύπου

Η DHL για το «Champ19ns Trophy Tour» της Manchester United

Η DHL Express, ο ειδικός στις διεθνείς ταχυμεταφορές, θα συνεργαστεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον επόμενο μήνα, για να παρέχει τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών στην περιοδεία «Champ19ns Trophy Tour» των «Κόκκινων».

Η DHL Express, ο ειδικός στις διεθνείς ταχυμεταφορές, θα συνεργαστεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον επόμενο μήνα, για να παρέχει τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών στην περιοδεία «Champ19ns Trophy Tour» των «Κόκκινων».

Ως επίσημος συνεργάτης Logistics του συλλόγου, η DHL έχει αναλάβει ένα σημαντικό ρόλο στο παρασκήνιο ο οποίος αφορά στις επιτυχημένες υπηρεσίες που προσφέρει στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τις επιτυχημένες περιοδείες στη Λατινική Αμερική, σε περιοχές της Ασίας και χωρίς να ξεχνάμε το ίδιο το Μάντσεστερ, η DHL θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το παγκόσμιο δίκτυό της για τη μεταφορά του επάθλου της Premier League σε 27 προορισμούς, που περιλαμβάνουν: την Ινδία, την Τουρκία, την Κορέα, την Ιαπωνία, το Βιετνάμ, την Αφρική και τη Νορβηγία.

Η περιοδεία DHL Champ19ns θα ταξιδέψει σχεδόν 48.000 μίλια (περισσότερα από 77.000 χλμ) και θα δώσει στους οπαδούς σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να γιορτάσουν τους ιδιαίτερου κύρους 19 τίτλους πρωταθλήματος του συλλόγου.

Η τετράμηνη περιοδεία ξεκινά από το Δελχί, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 και θα συνοδεύεται από τους θρύλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Denis Irwin και Quinton Fortune, καθώς και από τη διάσημη μασκότ του club , Fred The Red. Μετά την επίσκεψη στο Δελχί, θα ακολουθήσει η Βομβάη τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος με το έπαθλο θα περιοδεύσουν στην Ινδία και η ανταπόκριση των φιλάθλων αναμένεται να είναι μεγάλη.

Άλλοι θρύλοι που θα συνοδεύουν την περιοδεία, καθώς θα ταξιδεύει ανά τον κόσμο, είναι οι: Andrew Cole, Lee Sharpe, ο Bryan Robson, Paul Parker, Ronny Johnsen, Jesper Blomqvist, Gary Bailey και Gary Pallister – ενώ αναμένεται να επιβεβαιωθούν πολλά ακόμη ονόματα.

Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το πολυπόθητο τρόπαιο και τους θρύλους του συλλόγου κατά τη διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων πάρτυ και εκδηλώσεις σε καταστήματα και ακαδημίες ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε χώρα.

O John Pearson, ο Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ευρώπης, σχολιάζει: «Το DHL Champ19ns Trophy Tour μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε τη συνεργασία μας και τις υπηρεσίες μας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μεγάλους πελάτες αλλά και τους εργαζόμενούς μας στις χώρες που θα περιοδεύσουμε. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο σε περισσότερες από 220 χώρες, είναι θαυμάσιο το γεγονός ότι κάποιοι από τους πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους μύθους της United και να δουν το έπαθλο της Premier League από κοντά».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Richard Arnold, σχολιάζει: «Ο 19ος τίτλος της Premier League ήταν μία ξεχωριστή στιγμή για όλους στην οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το DHL Champ19ns Trophy Tour είναι ο δικός μας τρόπος να μοιραστούμε αυτό το ιστορικό επίτευγμα με 333 εκατομμύρια οπαδούς μας. Το πάθος και η θέρμη των οπαδών της United είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτή τη γιορτή στην Ινδία».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DHL Champ19ns Trophy Tour επισκεφθείτε το www.manutd.com ή μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις από το: www.Facebook.com/manchesterunited

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x