Stoiximan Super League

Πάει για μεταγραφή μέσω… Κυπέλλου

Τεράστια σημασία έχει για τον ΠΑΟΚ το αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το sport-fm.gr). Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, κάτι που θα ξεκαθαρίσει αν η ομάδα κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τεράστια σημασία έχει για τον ΠΑΟΚ το αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, κάτι που θα ξεκαθαρίσει αν η ομάδα κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αν η ομάδα περάσει στα ημιτελικά και ένα βήμα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, τότε ίσως γίνει η υπέρβαση. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη κίνηση θα παίξει η παρουσία του Ρομπέρ στο σημερινό ματς με τους «κυανέρυθρους».

Αν ο Λάζλο Μπόλονι κρίνει ότι δεν μπορεί να βγει η σεζόν με τον Γάλλο χαφ ή με τους Λίνο - Σταφυλίδη στην αριστερή πλευρά στην αριστερή πλευρά (με υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Europa League), τότε θεωρείται αναγκαία η υλοποίηση της μεταγραφής.

Σήμερα ο Ρουμάνος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Λαζάρ και ο Γκαρσία, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Ρομπέρ, ο Φωτάκης και ο Σαλπιγγίδης, Στην κορυφή θα παίξει ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Κατσικάς, Μπαλάφας, Πόποβιτς, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Ίβιτς και Σνάουτσνερ. Εκτός έμειναν οι Γιώργος Γεωργιάδης και ο Θανάσης Παπάζογλου, με τον πρώτο να έχει πιθανότητες να επιστρέψει στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x