Stoiximan Super League

Επανέρχεται για Ιγκλέσιας ο Ατρόμητος

Την περίπτωση του Ματίας Ιγκλέσιας είναι διατεθειμένοι να εξετάσουν στον Ατρόμητο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Λάρισα. , ο Αργεντινός μέσος θα ήθελε να συνεχίσει στον Ατρόμητο, ενώ από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες, εάν προχωρούσαν σε κάποια κίνηση, αυτή θα ήταν για τον άξονα.

Την περίπτωση του Ματίας Ιγκλέσιας είναι διατεθειμένοι να εξετάσουν στον Ατρόμητο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Λάρισα.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, ο Αργεντινός μέσος θα ήθελε να συνεχίσει στον Ατρόμητο, ενώ από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες, εάν προχωρούσαν σε κάποια κίνηση, αυτή θα ήταν για τον άξονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιγκλέσιας αναμένεται σύντομα να μείνει ελεύθερος από την Λάρισα και να μπορεί να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της αρεσκείας του.

Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι ο Ατρόμητος, ο οποίος δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και μάλιστα να κινηθεί άμεσα. Ο Γιώργος Δώνης έχει δουλέψει και στο παρελθόν με τον παίκτη (στη Λάρισα), γνωρίζει τα χαρακτηριστικά του και είναι σίγουρο πως ο Ιγκλέσιας μπορεί να βοηθήσει ως αμυντικό χαφ στην τριάδα του κέντρου.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x