Stoiximan Super League

Ο χρόνος τελειώνει…

Ακόμη κι αυτή η παρηγοριά που έβρισκε η ΑΕΚ στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας χάθηκε μετά το χθεσινό ισόπαλο 1-1 σκορπίζοντας επιπλέον προβληματισμό. Το «μήνυμα» σε Αδαμίδη, η στασιμότητα στο επενδυτικό ενδιαφέρον και οι διαψεύσεις από την ΠΑΕ. Στα όριά τους παίκτες και οπαδοί. Κομβικό το ματς με ΠΑΟΚ την Τετάρτη για το Κύπελλο. Νέες επαφές με Έβερτον για Μανωλά.

Ακόμη κι αυτή η παρηγοριά που έβρισκε η ΑΕΚ στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας χάθηκε μετά το χθεσινό ισόπαλο 1-1 σκορπίζοντας επιπλέον προβληματισμό για το μέλλον της. Όχι τόσο και μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε όλα τα άλλα.

Η ερχόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη, πιθανώς και καθοριστική για το μέλλον του συλλόγου. Η υπομονή των παικτών εξαντλείται, όπως φάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του Λεονάρντο («έχουμε κάνει τόση υπομονή, που εγώ δεν μπορώ άλλο. Δεν ξέρω τι θα κάνω») και δεν αποκλείεται μαζική δυναμική αντίδραση-κάποιοι δεν αποκλείουν και κύμα προσφυγών-μετά το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη. Άλλωστε τα περίπου 400.000 ευρώ που θα μοιραστούν στους λογαριασμούς των παικτών αντιστοιχούν σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των οφειλομένων.

Το μήνυμα του κόσμου προς τον Σταύρο Αδαμίδη ήταν χθες σαφές. «Ο χρόνος σου τελειώνει», ανέφερε το πανό των οπαδών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ απουσίαζε χθες από το ΟΑΚΑ, αλλά σίγουρα το έλαβε κι έχει αντιληφθεί πως ομάδα και κόσμος είναι καζάνι που βράζει. Οι συζητήσεις με τους τρεις ενδιαφερόμενους επενδυτές από τον αραβικό κόσμο συνεχίζονται, αλλά με τα… λόγια δεν λύνονται τα προβλήματα.

Αύριο λήγει η προθεσμία 45 ημερών που είχε πάρει ο Άραβας επενδυτής που εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος για να αποφασίσει αν θα επενδύσει στην ΑΕΚ και δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση. Η ταυτότητά του παραμένει μυστική, αφού από την ΠΑΕ διαψεύστηκε κατηγορηματικά πως πρόκειται για τον Αντνάν Κασόγκι, τον Σαουδάραβα κροίσο της δεκαετίας του 1980. Όπως διαψεύστηκε και άλλο δημοσίευμα περί οφειλών 2,6 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο.

Η αισιοδοξία που διαρρέεται από τη διοίκηση της ΑΕΚ έρχεται σε αντίθεση με τη στάση του Σταύρου Αδαμίδη στην πρόσφατη συνέλευση της Σούπερ Λίγκας, όπου ήταν μεταξύ των λίγων που ζήτησαν να γίνουν πιο ελαστικά τα κριτήρια αδειοδότησης.

Δύσκολα ο Καράμπελας με ΠΑΟΚ

Από σήμερα η προσοχή σε αγωνιστικό επίπεδο στρέφεται στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:00). Πρόκειται για τον ρεαλιστικό στόχο της ΑΕΚ για κατάκτηση ενός τίτλου φέτος και θα είναι σχεδόν καταστροφικό να αποκλειστεί πρόωρα, στους «16», από το θεσμό που κατέκτησε πέρυσι. Ο Νίκος Κωστένογλου πιθανότατα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Καράμπελα, που αποχώρησε με κάκωση στο αριστερό ισχίο. Στην αποστολή αναμένεται να επανέλθουν Δέλλας και Μάκος, ενώ διαθέσιμος είναι και πάλι ο Σιαλμάς που εξέτισε την ποινή του.

* Ο Λεονάρντο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε χθες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος θα εκτίσει την ποινή του (κατά σειρά με Εργοτέλη εκτός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο εκτός, Ολυμπιακό εκτός).

Δεν μπήκαν στο «ψητό»

Νέα επαφή με την Έβερτον για τον Κώστα Μανωλά είχε χθες η διοίκηση της ΑΕΚ, αλλά η συζήτηση δεν έφτασε στο οικονομικό. Η διοίκηση της «Ένωσης» θα ήθελε να αποκομίσει ένα ποσό της τάξεως του μισού εκατομμυρίου ευρώ από την πώληση του νεαρού αμυντικού, αλλά τα «ζαχαρωτά» δύσκολα θα δώσουν πάνω από 300.000 ευρώ γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της ελληνικής ομάδας, αλλά και πως μπορούν να πάρουν τον παίκτη ελεύθερο τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x