Stoiximan Super League

Και ο Ζάντσον στη λίστα…

Τις περιπτώσεις αρκετών αξιόλογων ποδοσφαιριστών που μπορούν να δώσουν ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Εκτός από τους Λούτσο Γκονζάλες και Τόμας Ροζίτσκι, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν σχηματίσει καλή άποψη για τον Ζάντσον της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Τη νίκη με την οποία θα αφήσουν πίσω την γκέλα με τη Δόξα θα ψάξουν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι φιλοξενούν τον Λεβαδειακό (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το sport-fm.gr).

Τις περιπτώσεις αρκετών αξιόλογων ποδοσφαιριστών που μπορούν να δώσουν ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Εκτός από τους Λούτσο Γκονζάλες και Τόμας Ροζίτσκι, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν σχηματίσει καλή άποψη για τον Ζάντσον της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει προταθεί και ο μάνατζέρ του βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία, μεταφέροντας στους διοικούντες την Σαχτάρ το ενδιαφέρον της Σάο Πάουλο και της Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Ζάντσον συνεργάζεται με τον ίδιο ατζέντη που έχει ο Σουμπίνιο κι δεν αποκλείεται να έχει γίνει έτσι το «κονέ» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όσον αφορά την υπόθεση του Λούτσο Γκονζάλες, μοιάζει θεωρητικά η πιο εύκολη από όλες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ, αλλά η γαλλική ομάδα έχει πρόβλημα με τη συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών της στο Κόπα Άφρικα.

Την ίδια ώρα, ο 30χρονος παίκτης δεν θέλει να χαρίσει τα δεδουλευμένα του στους Γάλλους, αφού μέχρι το τέλος της σεζόν υπολογίζεται ότι πρέπει να εισπράξει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το συγκεκριμένο είναι με ή χωρίς να υπολογίζεται η εφορία. Αν δεν υπολογίζεται, τότε σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κινηθεί για τον δανεισμό του παίκτη και να καλύψει το συμβόλαιό του.

Άλλωστε, απομένουν περίπου τέσσερις μήνες για τη λήξη της σεζόν (σ.σ.: φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τελειώνουν νωρίτερα, λόγω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος).

Για το θέμα του Ροζίτσκι αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει η στάση του παίκτη και του Αρσέν Βενγκέρ για τη συνεργασία τους.

Εν τα μεταξύ, τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τους Πειραιώτες να εξετάζουν (εκ νέου) την περίπτωση του Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος αγωνίζεται ανήκει στην Μπαρτσελόνα και αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Νέα αρχή…

Τη νίκη με την οποία θα αφήσει πίσω την γκέλα με τη Δόξα Δράμας θα ψάξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες δεν έχουν τα περιθώρια για άλλη απώλεια και θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς, χωρίς άγχος και να δημιουργήσουν ένα νέο σερί, παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος. Για πρώτη φορά μετά από 505 μέρες επιστρέφει σε αποστολή του Ολυμπιακού ο Ντιόγο, αφού ο Βαλβέρδε έκρινε πως μπορεί να βοηθήσει.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο και Χολέμπας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Μακούν και ο Μανιάτης, έχοντας μπροστά την τριπλέτα των Αμπντούν, Φουστέρ και Φετφατζίδη. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μιραλάς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, Γέστε, Μόνχε και Ντιόγο. Εκτός έμειναν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (εκτίει ποινή λόγω συμπλήρωσης καρτών), Φέισα, Πάντελιτς, Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος και Ποτουρίδης. Στο όριο των καρτών είναι ο Ιμπαγάσα με τρεις και ο Μιραλάς με έξι.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x