Stoiximan Super League

«Ακούγεται και ο Βαλβέρδε για Μπαρτσελόνα»

Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων προπονητών να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, αν τελικά δεν ανανεώσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ακούγεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού για τους «μπλαουγκράνα» και η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo», εξετάζει την περίπτωσή του.

Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων προπονητών να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, αν τελικά δεν ανανεώσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ακούγεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού για τους «μπλαουγκράνα» και η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo», εξετάζει την περίπτωσή του.

«Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αρκετοί πιστεύουν ότι ο Γκουαρντιόλα θα συνεχίσει. Την ίδια ώρα, όμως, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά σενάρια που αφορούν τον διάδοχό του. Το τελευταίο διάστημα ακούγεται το όνομα του Αργεντινού Μαρτσέλο Μπιέλσα, τον οποίο εκτιμάει ιδιαίτερα ο Γκουαρντιόλα για τη δουλειά που έχει κάνει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη για τον Γιόακιμ Λεβ, τον οποίο βλέπει με καλό μάτι και η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης (στην περίπτωση που φύγει ο Ζοσέ Μουρίνιο). Επίσης, κλασικά ονόματα υποψηφίων για το μέλλον της Μπάρτσα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Λουίς Ενρίκε. Τέλος, ο Οσκαρ Γκαρσία θεωρείται ένας πολύ ταλαντούχος τεχνικός
», γράφει το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x