Δελτία Τύπου

6ο Loutraki Christmas Cup

Ο μεγαλύτερος θεσμός παιδικών τουρνουά που πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από την εταιρία The Football Team στο Sport Camp του Λουτρακίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ένα τουρνουά με δυνατές συγκινήσεις, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αγώνων καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Ο μεγαλύτερος θεσμός παιδικών τουρνουά που πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από την εταιρία The Football Team στο Sport Camp του Λουτρακίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ένα τουρνουά με δυνατές συγκινήσεις, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αγώνων καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Το τουρνουά έχει Πανελλήνια μορφή και πήραν μέρος οι ομάδες παίδων (γεννηθέντες 1997-1998) των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Δόξας Πηγαδακίων, Δαβουρλή Κ92, Ακαδημίας ΑΕΜ, Ατταλού, Ελπιδοφόρου, ΠΑΟ Ρουφ, ενώ στους παμπαίδες (γεννηθέντες 1999-2000) συμμετείχαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Δόξα Πηγαδακίων, Δαβουρλής Κ92, Ελπιδοφόρος και η Arsenal Κιάτου.

Από τις 2 μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2012, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν συνομηλίκους τους σε πολύ θεαματικούς αγώνες υψηλών προδιαγραφών. Την τελευταία ημέρα, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, διεξήχθησαν οι Τελικοί του τουρνουά. Στο μικρό Τελικό της κατηγορίας των Παμπαίδων ο Δαβουρλής Κ92 κατέκτησε την τρίτη θέση με το εντυπωσιακό 7-0 επί του Ελπιδοφόρου. Στο μεγάλο Τελικό ο ΠΑΟΚ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ανέτρεψε το αποτέλεσμα κερδίζοντας τον αγώνα και το τουρνουά με σκορ 2-1. Έτσι ακολούθησε την επιτυχία των Παίδων του Δικεφάλου στην περσινή διοργάνωση.

Στους Παίδες οι Τελικοί είχαν άρωμα Super League Και ντέρμπι καθώς η ΑΕΚ αναμετρήθηκε με τον ΠΑΟΚ στο μικρό Τελικό. Οι δύο δικέφαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην κανονική διάρκεια του αγώνα και η ΑΕΚ πήρε την 3η θέση στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4. Το ντέρμπι των αιωνίων ήταν και ο μεγάλος Τελικός με τον οποίο έπεσε η αυλαία του 6ου Loutraki Christmas Cup. Ο Παναθηναϊκός αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έπαιξε καλύτερα δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου ηττήθηκε από το μαχητικό Ολυμπιακό που με σκορ 1-0 πήρε το κύπελλο και οι μικροί ποδοσφαιριστές το πανηγύρισαν δεόντως!

Δείτε το σχετικό video:


Τους Τελικούς ακολούθησαν οι απονομές όπου οι προπονητές των ακαδημιών και τοπικοί παράγοντες βράβευσαν τους καλύτερους μεταξύ ίσων. Στους Παμπαίδες, καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Αστέρης Πανώρης του ΠΑΟΚ, 1ος σκόρερ ο Δημόπουλος από το Δαβουρλή και MVP του τουρνουά ο Σαρδέλης της Δόξας Πηγαδακίων. Στους Παίδες ο Ανδρεαδάκης του Αττάλου Ν. Φιλαδελφείας βραβεύθηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας, ενώ τα βραβεία του 1ου σκόρερ και του MVP πήραν οι Απέργης του Ολυμπιακού και Σαλιόγλου-Ιδρίς του ΠΑΟ Ρουφ αντίστοιχα.

Η εταιρία The Football Team έχοντας στο πλευρό της την Puma αλλά και χορηγούς επικοινωνίας τη SPORTDAY και το NovaΣΠΟΡ FM 94,6 διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά μια συναρπαστική εμπειρία ποδοσφαίρου για τα ανερχόμενα αστέρια και δίνει από τώρα ραντεβού στο επόμενο μεγάλο τουρνουά που θα διοργανώσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x